Sokan kommunistázzák a Fideszt. Magyarországon tevékenykedik az egykori állampárt utódpártja, az MSZP és a belőlük kivált Munkáspárt is. Ez mégis semmi ahhoz a keményvonalas marxizmushoz képest, amit a Női Értékek Pártjában ülők képviselnek.

Advertisement

Egy kellemesen langyos vasárnap délután, a nyári uborkaszezon kezdetén dobták le a vörös bombát a nőjogi aktivistának álcázott komcsik. Olyan sajtóközleményt adtak ki, amitől az európai értelemben vett füle kettéáll mindenkinek, aki hallott már bármit olyanokról, hogy liberális demokrácia, piacgazdaság vagy józan ész.

Az új kulákok a férfiak, akiknek az uralmának végetvetve kell megteremteni az egyenlőségen alapuló társadalmat!

Advertisement

Már a felvezető szöveg sem gyenge:

Nem lehet megoldás, hogy a munkanélküliségre a fegyverkezés és besorozás legyen megint a válasz. A fejlődés-válság-háború ciklusokat meg kell szakítani. A valódi munkaalapú társadalmat kell megteremteni, az önkormányzati pénzkibocsátást, a profittermeléstől független fizetéseket, amikor nem a munka hasznát, hanem hasznosságát értékeljük. Így lehetnek csak a világot romba döntő pénzügyi spekulációnak ellenállva, valódi döntéshozók a valóban dolgozó emberek, egy élhető, jobb világért.

Advertisement

Hogy mi van? Profittermeléstől független fizetéseket? Nehogy megálljunk itt! A női értékek nevében én egyből EGYENLŐ fizetéseket és teljes foglalkoztatottságot követelnék, azonnal hatállyal mégpedig. Előre azért a jobb világért, a kutyaúristenit neki!

Afrikában eközben még éheznek is, de hol érdekli ez a férfilobbit?

A férfiuralom politikusai a feleslegtermelő gazdasági fejlődést és nem a szükségletekre alapozva, az emberek megélhetését támogatják. Pedig tudjuk, a kevesek luxusának ára a többség elszegényedése, és amit ebből Magyarországon érzünk, az semmi ahhoz képest, amit Ázsiában és Afrikában élnek át emberek milliárdjai, miközben éhbérért, saját környezetüket rombolva szemetünket előállítják. A férfiuralom politikusai hatalmas összegeket utalnak ki a fogyasztói társadalom támogatására vagy olyan kutatásokra, amelyek csupán a pazarló élet fenntartását szolgálnák.

Advertisement

Az ukrán helyzetről sem hallgatnak azonban, ezt is meg lehet magyarázni, szigorúan a Női Értékek mentén persze:

Mindezeket annak ellenére, hogy a fejlett országokban is válság van. Sahra Wagenknecht német képviselőnő Merkelhez intézett beszéde terjed az interneten, melyben azt mondja "Európának függetlenednie kell Obama háborús politikájától, mert Ukrajnával kapcsolatban a németek ma – 100 évvel az I. világháború után – öntudatlanul megint felvállalják a szerepet, hogy más európaiakat, és egy napon saját magukat is a szerencsétlenség felé sodorják.

Advertisement

Tényleg hihetetlen, én nagyon nevettem.

Komolyabban szólva én úgy gondolom, hogy Magyarországon bőven van még hova fejlődnünk a női esélyegyenlőség tekintetében. Nem hiszek viszont abban, hogy lennének női értékek. Emberi értékek vannak, amelyeknek nők és férfiak különböző arányban birtokában lehetnek, ezért nézem mindig fejcsóválva, amikor az újbaloldali irányzatok kisajátítják maguknak a nők jogainak képviseletét.

Advertisement

Ti mit gondoltok? Most én vagyok a hímsoviniszta, vagy a Női Értékek Pártjánál mentek el otthonról?

Forrás: OS, Kép: Giphy

Share This Story

Get our newsletter