Orb√°n Viktorn√°l sem olvashatsz annyira fantasztikus kommenteket, mint a Vizoviczki-f√©le Haj√≥gy√°ri sziget z√°r√≥bulij√°nak fb-oldal√°n. Egy gener√°ci√≥ siratja a m√°sodik otthon√°t, ettŇĎl eki n√©lk√ľl is kajakra megk√©sz√ľlsz! Vizoviczki L√°szl√≥ = Nelson Mandela! Haza√ļszok Esztergomba!

Febru√°r 15-e dr√°mai d√°tum sokezer budapestinek. Ekkor tartj√°k a Haj√≥gy√°ri sziget d√©li r√©sz√©n tal√°lhat√≥ diszk√≥komplexum z√°r√≥bulij√°t. √ćgy kezdŇĎdik az fb-gy√°szjelent√©s:

Haj√≥gy√°ri Sziget ‚Äď Az UTOLS√ď buli

V√©gleg b√ļcs√ļznak a legend√°s klubok!

Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge!

MegszŇĪnik Magyarorsz√°g legnagyobb partik√∂zpontja!

‚úĒ17 √©v, 10 ezer party, 18 milli√≥ vend√©g

‚úĒSz√°mtalan √©lm√©ny, sz√°mtalan szerelem!

Az √Ālmok Szigete febru√°r 15-√©n √©jszaka illetve 16-√°n a nappali after ut√°n v√©gleg bez√°r. Haz√°nk legnagyobb sz√≥rakoztat√≥ k√∂zpontja megszŇĪnik. T√∂bb t√≠zezer szerelem, bar√°ts√°g j√∂tt itt l√©tre a 17 √©v alatt. √Člm√©nyek, eml√©kek, amit senki nem vehet el. Az√≥ta van, akinek gyerekei sz√ľlettek m√°r, van aki m√°s √ļton j√°r. De egy biztos, az √Ālmok Sziget√©t senki sem felejti el.

De mi√©rt szŇĪnik meg egy ennyire n√©pszerŇĪ hely? Term√©szetesen a m√©dia miatt!!!

A legszomor√ļbb, hogy minden VAL√ďS ok n√©lk√ľl szŇĪnik meg, kiz√°r√≥lag a konkurens rosszindulatb√≥l √©s a m√©dia szenz√°ci√≥hajszol√°s√°b√≥l elind√≠tott hazugs√°glavina tette lehetetlen√©, hogy a sziget minden r√©szlet√©t meg√°lmod√≥, meg√©p√≠tŇĎ √©s mindenki m√°sn√°l jobban, felelŇĎss√©gteljesebben √ľzemeltetŇĎ, kiemelkedŇĎen kreat√≠v tulajdonos, Vizoviczki L√°szl√≥ tov√°bb tudja v√©gezni munk√°j√°t. N√©lk√ľle pedig nem mŇĪk√∂dhet a sziget, ŇĎ volt a lelke.

Mi, akik ott voltunk sok alkalommal, tudjuk, hogy a vil√°g egyik legjobb sz√≥rakoztat√≥ k√∂zpontj√°t vesz√≠tj√ľk el, ahol sokkal nagyobb biztons√°gban √©s kultur√°ltabban bulizhattunk, mint b√°rhol m√°shol.

Advertisement

√Čs a remek felvezet√©s ut√°n √°radnak a kommentek. Az √°radat k√ľl√∂nlegess√©ge, hogy a helyeket drogtanyak√©nt kritiz√°l√≥ kommenteket majdnem mindenhonnan kimoder√°lt√°k, de az azokra adott v√°laszokat benne hagyt√°k. Az eg√©sz sz√∂vegfolyam rendkv√ľl sz√≥rakoztat√≥, olyasmi, mint Bede M√°rton tavalyi tud√≥s√≠t√°sa a 444-en Balaton Soundr√≥l, csak √©ppen t√∂k val√≥di. J√≥ veret√©st, csapat√°st √©s szeletel√©st, √≠me:

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement