Nevettél ma már? Noel Gallagher pocskondiázza az Oasis videoklipjeit

Itt nagyon részeg voltam. Ezt gyűlöltem. Ez miről szól? Ez egy kolbászlábú ember? Ez nem egy igazi bohóc. Ilyeneket mond kiváló angol akcentussal Noel Gallagher a saját klipjeiről, úgy, hogy megszakadsz.

Advertisement

Noel Gallagher valamikor az utóbbi években a kilencvenes évek idegesítő tahójából mindenki kedvenc vicces nagybácsija lett, aki beszól mindenkinek Lady Gagától kezdve Morrissey-nek, de úgy, hogy közben nem lehet rá haragudni, mert annyira mókásan csinálja. De sokkal viccesebb az, amikor a saját dolgainak megy neki, a teljesen értelmetlen klipjeinek, a végeláthatatlan forgatásoknak, a saját zenekari tagjainak meg úgy általában önmagának. Angolul kell tudni hozzá, de ha tudsz, akkor bőven megéri.

Noel Gallagher egy 2010-ben megjelent DVD-hez készített kommentárjaiból vágott videó most jelent meg Youtube-on, amit kicsit sajnálok, mert ha hamarabb kijön, akkor évek óta nevettem volna rajta.

Advertisement

Elnézést a lassú napért, Donát dobbantott Berlinbe, Laci még hüttézik, nekem meg délelőtt állatorvoshoz kellett vinni a macskát. Nem baj, majd este vastagabb lesz az összefoglaló!

[Quart]

Share This Story

Get our newsletter