This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nevessünk együtt: gyurcsányista kígyót melengetett a keblén a Mandiner

Illustration for article titled Nevessünk együtt: gyurcsányista kígyót melengetett a keblén a Mandiner

Kiderült, ki írta a magyar újságírás egyik legnagyobb idei dobását. A menekültekkel Görögországtól idáig gyalogoló és erről riportsorozatot író titokzatos magyar újságíró nem más, mint Kakuk György exkolléga, aki nem mellesleg a Demokratikus Koalíció elnökségének a tagja.

Advertisement

Ami azért vicces, mert a Mandineren – nem tudva, hogy ki a szerző – Rajcsányi Gellért tegnap az év riportjaként méltatta az Átlátszón blogformában közölt írássorozatot. Én, amióta a coming out előtt nem sokkal megsúgták nekem, ki volt az igazi szerző, ezen vigyorgok. Gyurcsányistát istenítő vezérmandineres, ez azért klasszul hangzik.

Advertisement

Teljes joggal istenítette Rajcsányi amúgy, mert az El Camino de Balkán jól megírt, érdekes, sőt lebilicselő rsorozat. Ha még nem láttad, itt eshetsz neki.

Ezek szerint 2015-ben vitathatatlanul ez volt a magyar politika legnagyobb egyéni teljesítménye, amihez – Gyurcsány ide vagy oda – ezúton is gratulálunk.

Share This Story

Get our newsletter