A rasszista √©s idegengyŇĪl√∂lŇĎ humor gy√∂ngyszemeivel √©s rengeteg szkinheadzen√©vel v√°rja a rom√°nokat az a Facebook-oldal, ahol azok gy√ľlekeznek, akik a stadionn√°l, √©s nem az MLSZ √°ltal szervezett D√≥zsa Gy√∂rgy √ļti helysz√≠nen akarj√°k k√∂vetni a mai, Rom√°nia ellleni vb-selejtezŇĎt.

Advertisement

Az √∂nhergel√©shez azt az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letetet ism√©telgetik t√∂bben a hozz√°sz√≥l√≥k k√∂z√ľl, hogy 500 rom√°n szurkol√≥ j√∂tt Budapestre csak az√©rt, hogy erŇĎszakot provok√°ljon ki, ami miatt az UEFA nekik adja majd a h√°rom pontot. Az egyik alelm√©let szerint, amit egyelŇĎre nem igaz√°n tudok elk√©pzelni, a rom√°n provok√°torok azt akarj√°k majd kikprovok√°lni, hogy a magyar drukkerek t√∂rjenek be erŇĎszakkal a stadionba. Itt egy p√°r jellemzŇĎ hozz√°sz√≥l√°s, hogy meglegyen a meccshangulat.

Nagyap√°m sajnos nem lehet m√°r ott a k√∂zt√ľnk holnap. De harcolt Erd√©ly√©rt Horthy sereg√©ben, √©s im√°dta a focit!

Ezzel a hitvall√°s√°val szeretn√©m ha Ňź is k√©pviseln√© itt, k√∂zt√ľnk mag√°t mert tudom, hogy ott lenne vel√ľnk, ak√°r a t√∂bbi ma m√°r Csaba kir√°lyfi sereg√©ben harcol√≥ magyar, √©s sz√©kely: ,,Ahogy Isten is, √ļgy a haza is csak akkor tud l√©tezni, ha hiszŇĪnk benne. Istenhez im√°dkoz, a haz√°√©rt harcolj Isteni hittel!''

Ezt harsogja Európa szopni fog az oláh horda! Hajrá Magyarok!!!

MINDENT BELE FIÚK!!! Kenjétek el a bocskoros oláhok száját!!!!!!!!!!! Hajrá, Magyarország!!!!!!!!!

izrael 2 perc alatt bekapta az elsŇĎ g√≥l csak √≠gy tov√°bb !!!!

"Nehogy m√°r az baj legyen, ha nev√©n nevezem az ol√°ht? Ha meg igen, akkor nem velem/vel√ľnk van a baj! Mi az, hogy egy futballmeccsen ne lehessen szidni az ellent? FŇĎleg, ha egy vel√ľnk ny√≠ltan ellens√©ges, minket gyŇĪl√∂lŇĎ, tŇĎl√ľnk lop√≥ n√©prŇĎl van sz√≥. Legal√°bb ennyi adass√©k meg nek√ľnk, ha m√°sra jelenleg -sajnos- nincs lehetŇĎs√©g√ľnk."

Mocskos játszma ez a zsidóktól: ,,Visszavonták: mégse ér zárt kaput a magyar zászló égetése''

√Čs mindek√∂zben a rom√°nok elfoglalt√°k az Indexet!