Illustration for article titled Neten melegít a kemény mag a románok elleni meccsre

A rasszista és idegengyűlölő humor gyöngyszemeivel és rengeteg szkinheadzenével várja a románokat az a Facebook-oldal, ahol azok gyülekeznek, akik a stadionnál, és nem az MLSZ által szervezett Dózsa György úti helyszínen akarják követni a mai, Románia ellleni vb-selejtezőt.

Illustration for article titled Neten melegít a kemény mag a románok elleni meccsre
Advertisement

Az önhergeléshez azt az összeesküvés-elméletetet ismételgetik többen a hozzászólók közül, hogy 500 román szurkoló jött Budapestre csak azért, hogy erőszakot provokáljon ki, ami miatt az UEFA nekik adja majd a három pontot. Az egyik alelmélet szerint, amit egyelőre nem igazán tudok elképzelni, a román provokátorok azt akarják majd kikprovokálni, hogy a magyar drukkerek törjenek be erőszakkal a stadionba. Itt egy pár jellemző hozzászólás, hogy meglegyen a meccshangulat.

Nagyapám sajnos nem lehet már ott a köztünk holnap. De harcolt Erdélyért Horthy seregében, és imádta a focit!

Ezzel a hitvallásával szeretném ha Ő is képviselné itt, köztünk magát mert tudom, hogy ott lenne velünk, akár a többi ma már Csaba királyfi seregében harcoló magyar, és székely: ,,Ahogy Isten is, úgy a haza is csak akkor tud létezni, ha hiszűnk benne. Istenhez imádkoz, a hazáért harcolj Isteni hittel!''

Ezt harsogja Európa szopni fog az oláh horda! Hajrá Magyarok!!!

MINDENT BELE FIÚK!!! Kenjétek el a bocskoros oláhok száját!!!!!!!!!!! Hajrá, Magyarország!!!!!!!!!

izrael 2 perc alatt bekapta az első gól csak így tovább !!!!

"Nehogy már az baj legyen, ha nevén nevezem az oláht? Ha meg igen, akkor nem velem/velünk van a baj! Mi az, hogy egy futballmeccsen ne lehessen szidni az ellent? Főleg, ha egy velünk nyíltan ellenséges, minket gyűlölő, tőlünk lopó népről van szó. Legalább ennyi adassék meg nekünk, ha másra jelenleg -sajnos- nincs lehetőségünk."

Mocskos játszma ez a zsidóktól: ,,Visszavonták: mégse ér zárt kaput a magyar zászló égetése''

És mindeközben a románok elfoglalták az Indexet!

Share This Story

Get our newsletter