Uj P√©ter h√≠res szar√ľgye ut√°n mindenki √ļgy √©rezheti, hogy most m√°r b√°rmilyen √©lelmiszeripari term√©krŇĎl b√°tran meg√≠rhatja, hogy olyan mintha radioakt√≠v hullad√©kot enne vagy ac√©lcsapol√°sb√≥l h√°tramaradt p√°r√°t inna, de m√©g a b√≠r√≥s√°gi precedens sem akad√°lyozhat meg senkit abban, hogy nemzetk√∂zi szintŇĪ jog√°szokkal fenyegetŇĎzz√∂n. Mint ahogy a csod√°latos nevŇĪ Smaklig Maltid (sv√©d√ľl J√≥ √©tv√°gyat) c√©g is tette a Koml√≥kutat√≥ bloggal, miut√°n az kerek-perec kiposztolta: a Kisalf√∂ldi Meggyes furcsa, kellemetlen √©s √©lvezhetetlen.

Mivel abban az orsz√°gban vagyunk, ahol a v√©rig s√©rtett szolg√°ltat√≥ ilyenkor nem mag√°ba n√©z, hanem a kommentdobozba, r√∂gt√∂n meg is √©rkezett elŇĎsz√∂r a c√©g tulajdonos√°nak kommentje:

Tisztelt Baranyai Zsolt (KK)!
Senki nem k√©rte meg √∂nt hogy vegye meg ezt a s√∂rt,senki nem k√©rte meg hogy b√°rmit is √≠rjon err√∂l a s√∂rr√∂l,de ha ezt meg is teszi addig nincs ezzel baj am√≠g a saj√°t "j√≥ √≠zl√©sŇĪ" v√©lem√©ny√©t √≠rja le.De ez m√°r t√ļl megy minden hat√°ron hogy arra b√≠ztatja a kedves olvas√≥kat:".ker√ľlj√ľk el messzire".Hiszen ezen le√≠rt szavakkal √∂n annak a rengeteg ember √≠zl√©s√©t is leszarozza,,akik ezt a term√©ket megv√°s√°rolt√°k.Aj√°nlom figyelm√©ben a Facebook-on MezŇĎ Misi bejegyz√©s√©t,aki √≠zl√©s√©t √©s zenei tehts√©g√©t az √∂n "tehets√©g√©tŇĎl"f√©ny√©vekre lehetne eml√≠teni,m√©gis "√©gi mannak√©nt" eml√≠ti a s√∂r√ľnket.A s√∂r gy√°rt√≥ √©s forgalmaz√≥ c√©g az √∂n bejegyz√©sei alapj√°n √∂n ellen jogi erj√°r√°st fontolgat, mely folyam√°nyak√©nt kutattuk fel az √∂n nev√©t √©s el√©rhetŇĎs√©g√©t.Az √∂n lej√°rat√≥ kamp√°nya miatt .Gondolt e √∂n arra hogy milyen piac vesztes√©ggel j√°rhat az √∂n j√≥ pofas√°gnak hitt √≠r√°sai.?Rem√©lem amikor majd zsebbe kell ny√ļlni akkor is ekkora sz√°ja lesz.Hiszen √∂n folyamatosan kock√°ra teszi a s√∂r√ľnk illetve a c√©g√ľnk j√≥ h√≠rnev√©t.
Üdvözlettel:F.K.Ibolya tulajdonos

Aztán pedig a nemzetközi jogászcsapattal hadonászó, közben önmagát csonkító Smaklig Maltid Kft.:

Tisztelt Kontar csapat!

Par sorban irjuk le mondanivalonkat elöször es utoljara ezen az oldalon.
Borzaszto könnyu itt nyilatkozni marha nagy arccal de hozza nem ertessel!
Mint ahogy partner cegunk is jelezte senki nem kerte √Ėnt ,,kedves" kk. hogy minositse termekeinket. Arra meg igen nagy batorsag kell, hogy ilyen minosithetetlen szavakkal es jelzokkel illese s√∂reinket!
Szerencsere hatalmas vasarloi körunknek nagyon izlik az a MINOSEG amit kepvisel a gyarto es a forgalmazo egyarant!
Emiatt cegunk nem is reagalt erre az oldalra mindezidaig.
De, egyreszt a mai gazdasagi helyzetben egy kisuzemi fözdenek napi 16-18 munkaora szukseges a ceg fennmaradasahoz.
Es emiatt, valamint a rengeteg energia es faradtsag es nem beszelve a befektetett tökerol is, a felenk iranyulo bizalom a vasarlok reszerol szoval ezek a dolgok miatt mostmar nem nezunk el emelett a ,,ZS" kategorias Blog mellett.
Eleg volt!
Cegunk nemzetközi szintu jogaszai megteszik a kello intezkedeseket!
T√∂bb szempontbol meghaladja sajat velemeny nyilvanitasanak a lehetoseget es jogait Tisztelt kk. ami abszolult jogserto es ezt ne vegye fenyegetesnek mert ezek tenyek es amit √Ėn csinal itt az oldalon az nem kritika hanem Hitelrontas, Reklamjogi hirnevsertes, Uzleti etika...stb... De ez mar a jogaszaink dolga...
Meg mielott a helyesirasunkba is belekötne valaki elore szolok a billentyuzet nem magyar ezert elnezest kerek a hibakert!
Udvözlettel Smaklig Maltid Kft.

Szerencs√©re mielŇĎtt mindennek habz√≥ John Grishames sz√°j√≠zt adna a t√∂rt√©net, k√∂zbev√°gott a belv√°rosi hipszters√∂r√∂zŇĎ √©s forgalmaz√≥ Csakaj√≥s√∂r is:

Az az igazs√°g, hogy √©n is bepr√≥b√°ltam ezt a s√∂rt. T√ļl a hajmeresztŇĎ diz√°jnelemeken(valentin-este kell√©ke volt m√©g odabiggyesztve...az √°m a romamtikus este, amikor az asszonynak megvillantja a f√©rfiember ezt az egyliteres barna PETpalackot, ny√≠llal √°tlŇĎtt szivecsk√©kkel tark√≠tott cimk√©vel d√≠sz√≠tve...), ez a s√∂r ihatatlan volt. Ennyi. √Čn megpr√≤b√°ltam, de nem ment. Ez a s√∂r, b√°rmennyien is veszik, szar √©s k√©sz. Sokkal rosszabb, mint a fekete, esetleg a teljesen jellegtelen, m√©g ihat√≥ pusztai. V√°rom a pert a sima fogyaszt√≥i v√©lem√©nyem miatt.

Advertisement

A Cink fesz√ľlt figyelemmel √©s f√©kezett habz√°ssal v√°rja az esem√©nyek folytat√°s√°t! Vajon mit l√©p a Smaklig Maltid? Vajon Ibolya fel tudja sz√≠vni a kritik√°t? Vajon lesz nyilv√°nos bocs√°natk√©r√©s b√°rmelyik f√©ltŇĎl?