Illustration for article titled Nemhogy ölnek, erőszakolnak is néha a szamarak!

Nem példátlan, csak nagyon ritka Horváth Sándor nyugdíjas tűzoltó halála, akit Magyarszecsődön széttépett két szamár. William “Bill” Bohlke, a texasi Hollywood Park polgármestere tavaly kiment megnézni a marhákat a ranchra, de sosem tért vissza. Az izgatottan utána siető családja már csak a holttestét találta meg, a tettes egy agresszív szamárcsődör volt.

Advertisement

A lifeslittlemysteries.com utánanázett, hogy mennyire gyakori dolog a szamárhalál. Azt még a statisztikamániás amerikaiak sem tartják számon ebben a formában, hogy évi hány embert öl meg szamár, ezért olyan adatot tudtak csak kibányászni, hogy 1999 és 2009 között Texasban 93 ember halt meg "egyéb emlős harapása vagy rúgása" következtében, és ebben a kategóriában nincsenek benne a kutyák meg a patkányok. Ismerve Texast, a tettesek nagyrészt lovak és bikák lehetttek. Ugyanebben a periódusban 44 texasi halt meg repülőbalesetben.

Advertisement

Itt egy drámai videó arról, ahogy egy szamár megtámad és kegyetlenül megharap egy disznót:

Ez másik szamár pedig, aki igazi hrességnek számít, megtámad és szexuálisan inzultál, majd a végén jó eséllyel megerőszakol egy pucér seggű férfit:

Ez a bűnös törpeszamár New Canaanban (!) harapta meg a saját gazdája karját, aki éppen meg akarta őt védeni egy kutyatámadástól:

Illustration for article titled Nemhogy ölnek, erőszakolnak is néha a szamarak!
Advertisement

Ilyen lenne, ha a zombiszamarak végül rátámadnának az emberiségre:

És így támad Cuteness (Cukiság), a szamárcsikó:

Share This Story

Get our newsletter