Emlékszel, mekkora monológot nyomott le április elején, tokkal-vonóval-szarkupacozással? Már akkor követték az RTL kamerái, csak ezt még senki sem tudta. A Szelfit forgatták.

Az RTL formabont√≥ ‚Äď √©s az elsŇĎ r√©sz alapj√°n √≠g√©retes ‚Äď val√≥s√°gs√≥ja lesz a rettenetes c√≠mŇĪ, j√∂vŇĎ h√©ten indul√≥ Szelfi, amiben hat √©rdekes embernek adtak 1-1 kamer√°t, hogy napi sok √≥r√°n √°t ŇĎk maguk forgassanak az √©let√ľkrŇĎl.

Ebben szerepel Puzs√©r. Az elsŇĎ, a sajt√≥nak megmutott epiz√≥db√≥l kider√ľlt ‚Äď csak nem √≠rhattam meg a vet√≠t√©s ut√°ni posztban, mert al√°√≠rtam errŇĎl egy pap√≠rt ‚Äď, hogy hŇĎs√ľnk a Hajd√ļ-t√°rgyal√°s felv√©teleivel nyit, teljesen egzalt√°lt √°llapotban. ElŇĎsz√∂r √ļgy tal√°lkozunk vele, hogy √©ppen oda√©rkezik a b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©hez. Az RTL st√°bj√°nak k√ľl√∂n √©lvezet lehetett, hogy mivel ez egy nyilv√°nos t√°rgyal√°s volt, a konkurensnek dolgoz√≥ Hajd√ļ nem akad√°lyozhatta meg, hogy beker√ľlj√∂n egy RTL-es mŇĪsorba.

Advertisement

Most m√°r az√©rt √≠rhatok az eg√©szrŇĎl, mert n√©mi sp√©ttel √©szrevettem, hogy maga az RTL is kitett p√°r puzs√©ros vide√≥t.