This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nem volt könnyű hetünk, sok mindent kellett elhallgatnunk

Illustration for article titled Nem volt könnyű hetünk, sok mindent kellett elhallgatnunk

A közszolgálati Híradó nekiment az internetes oldalaknak, amelyek csak arról számolnak be, ami a magyar embereknek rossz.

Advertisement

A szombat esti fél 8-as hírműsorban Németh Balázs szó szerint az alábbiakkal vezeti be a hírt, mely szerint a Moody's stabilra javította Magyarország minősítését:

"Talán az mutatja a legjobban, hogy megint kifejezetten jó hír érkezett a magyar gazdaságról, hogy több internetes oldal elhallgatta vagy megpróbálja elhallgatni a Moody's döntését. Ezek azok a kritikus hírportálok, amelyek máskor mindenről hosszan beszámolnak, ami szerintük Magyarországnak vagy a magyar embereknek rossz. De most nem volt könnyű hetük, sok mindent kellett elhallgatniuk."

Advertisement

Majd a műsorvezető felsorolja, mi minden jó dolog történt a héten: kedden az Európai Bizottság javította a magyar kilátásokat; szerdán derült ki, hogy tovább nőtt a boltok forgalma; csütörtökön az ipari teljesítmény emelkedett, pénteken pedig Magyarország visszafizette a Gyurcsány-kormány által felvett uniós hitel egyik újabb részletét! Reméljük, Németh Balázsék trafikja is jól megy!

(A videón 15.13-tól látható a fenti rész.)

(via bitadani, algebraicvarietyshow)

Share This Story

Get our newsletter