A közszolgálati Híradó nekiment az internetes oldalaknak, amelyek csak arról számolnak be, ami a magyar embereknek rossz.

A szombat esti f√©l 8-as h√≠rmŇĪsorban N√©meth Bal√°zs sz√≥ szerint az al√°bbiakkal vezeti be a h√≠rt, mely szerint a Moody's stabilra jav√≠totta Magyarorsz√°g minŇĎs√≠t√©s√©t:

"Tal√°n az mutatja a legjobban, hogy megint kifejezetten j√≥ h√≠r √©rkezett a magyar gazdas√°gr√≥l, hogy t√∂bb internetes oldal elhallgatta vagy megpr√≥b√°lja elhallgatni a Moody's d√∂nt√©s√©t. Ezek azok a kritikus h√≠rport√°lok, amelyek m√°skor mindenrŇĎl hosszan besz√°molnak, ami szerint√ľk Magyarorsz√°gnak vagy a magyar embereknek rossz. De most nem volt k√∂nnyŇĪ het√ľk, sok mindent kellett elhallgatniuk."

Majd a mŇĪsorvezetŇĎ felsorolja, mi minden j√≥ dolog t√∂rt√©nt a h√©ten: kedden az Eur√≥pai Bizotts√°g jav√≠totta a magyar kil√°t√°sokat; szerd√°n der√ľlt ki, hogy tov√°bb nŇĎtt a boltok forgalma; cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az ipari teljes√≠tm√©ny emelkedett, p√©nteken pedig Magyarorsz√°g visszafizette a Gyurcs√°ny-korm√°ny √°ltal felvett uni√≥s hitel egyik √ļjabb r√©szlet√©t! Rem√©lj√ľk, N√©meth Bal√°zs√©k trafikja is j√≥l megy!

(A videón 15.13-tól látható a fenti rész.)

(via bitadani, algebraicvarietyshow)