Mágikus és hipnotikus hatású felvételt csinált Sallai Rudolf arról, ahogy az autójuk előtt több mint 3 percen keresztül csak özönlöttek és özönlöttek át az úton a szarvasok.

Egy ideje már áradtak a párosujjú patások, amikor Sallai bekapcsolta telefonja kameráját, az utolsó példány 3:25-nél szaladt át az úton.

Advertisement

Mindez Lábod mellett történt, Dél-Somogyban, Kisbajom, Nagyatád ás Görgeteg, no meg a csodás nevű Rinyaszentkirály környékén.

Kipróbáltam, és már számolgatás nélkül is transzállapotba hozza az embert egyetlen végignézés is. De ha nem bírsz elaludni, a képzeletbeli birkák helyett sokkal hatásosabb a videóra vett szarvasok megszámolása.

A videót először publikáló Kaposvár Most óvatos becslést adott, amikor azt írta, hogy "több száz szarvas robogott át az úton". A 444-en Haszán "Kittenberger" Zoltán már "vagy ezer szarvast" emleget a nyitómondatban, én viszont meg lennék lepve, ha a számuk elérné akár a 300-at. Na nem mintha nem lenne lélegzetelállító látvány az a 260 szarvas, amennyit egy megnézés alapján, érzésre betiipelek ezennel.

Share This Story

Get our newsletter