Szkeptikus vagyok, hogy lesz-e valaha igazi magyar botr√°nyk√∂nyv, a volt prostitu√°lt mindenesetre azt √≠g√©ri, le fogja leplezni, kik voltak a kuncsaftjai kurva kor√°ban, amikor 30 napig √≥r√°nk√©nt 100 ezer√©rt szolg√°lta az elitet ‚Äď vagy az elit ŇĎt.

Kelemen Anna, akirŇĎl √©n volt piarista di√°kk√©nt azt k√©pzeltem, hogy mindig ilyesmivel foglalkozik, √°ll√≠t√≥lag csak egy h√≥napig volt prostitu√°lt. A Bors friss cikke azzal kezdŇĎdik, hogy:

Kelemen Anna egy h√≥napig p√©nz√©rt √°rulta a test√©t a k√∂zelm√ļltban.

Az alany mondjuk p√°r sorral k√©sŇĎbb m√°r arr√≥l besz√©l, hogy bizonyos ismert f√©rfiak √©vekig fizettek neki j√≥ sokat.

Van, aki k√©pes volt havonta p√©nzt k√ľldeni, csak hogy k√©szenl√©tben legyek, √©s term√©szetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik √©vekig a rabs√°gomban √©ltek.

De ez szinte mindegy is, a prom√≥ci√≥s nyilatkozat k√∂zben elfelejtett hivatalos fikci√≥ mindenesetre az, hogy Kelemen 30-31 napig kurv√°lkodott, amirŇĎl napl√≥t vezetett, ebbŇĎl √≠rt most leleplezŇĎ k√∂nyvet a magyar elitrŇĎl, A n√©p szolg√°lat√°ban c√≠mmel.

Most fogadok b√°rkivel, hogy a k√∂tet megjelen√©sekor valahogy m√©gsem egy akt√≠v, fontos korm√°nyzati poz√≠ci√≥t viselŇĎ kereszt√©nydemokrat√°t vagy fideszest fog megnevezni a szerzŇĎ ‚Äď ha b√°rkit egy√°ltal√°n ‚Äď, hanem vagy ellenz√©ki vagy m√°r nem parlamentben politiz√°l√≥ ak√°rkit.

Hopp√°, most r√©m√ľltem meg saj√°t magamt√≥l, hogy lehetek ekkora k√°rog√≥ varj√ļ? M√°r egy dug√≥s k√∂nyvben sem vagyok k√©pes hinni?

Advertisement

N√©zz√ľk meg, veletek mi a helyzet! K√ľldjetek tippeket, hogy szerintetek melyik politikus volt Kelemen Anna kuncsaftja! Vagyis tippelhettek a t√∂bbi vend√©gre is, akikrŇĎl a szerzŇĎ annyit √≠r az elŇĎzetes√©ben:

Csal√°d fontoss√°g√°r√≥l papol√≥ politikus, ismert √ľzletember, olimpiai bajnok, k√∂zkedvelt mŇĪsorvezetŇĎ √©s bundabotr√°nyba keveredett focista.

Ha megjelent a k√∂nyv, √©s lesz benne politikusn√©v, ellenŇĎrz√∂m, √©s aki eltal√°lta, annak odaadom jutalmul a recenzi√≥s p√©ld√°nyomat, ha k√©ri.