Illustration for article titled Nem tudok jó programajánlót írni, pedig ma van a Múzeumok Éjszakája

Akadályokba ütköztem, a múzeumok ugyanis még nem barátkoztak meg az internettel. Mikor reggel fölkeltem, gyanútlanul kapcsoltam be a gépet, nem számítottam arra, hogy Balog Zoltán vigyorog majd rám.

Advertisement

Két honlapot találtam, ami a Múzeumok Éjszakájáról nyújt, vagy inkább nyújthatna információt. Az egyik a muzej.hu, a másik a festői szépségű muzeumokejszakaja.hu. A Muzej valószínűleg nem bírja a terhelést, ugyanis a főoldalon sehogy sem tudok túljutni. Egy gateway errorokkal és négyszáztól hatszázig terjedő world wide web hibakódokkal teli labirintusba kerültem, aminek a végén a kormány gonosz Minotaurusának, Balogh Zoltánnak a feje szemérmetlen méretben, szemtelenül vigyorog rám, mintha azt búgná a fülembe: az interneteken te aztán nem fogsz kultúrálódni, köcsög!

Maradok a muzeumokejszakaja.hu pszichedelikus, nosztalgikus olvasgatásánál, aztán este meg lehet hogy fölfedezek mindent magam. Bár ha még egyszer meglátom a sunyi miniszter arcát, lehet hogy csak megnézem a német meccset.

Advertisement

Annyit sikerült megtudnom, hogy a jegy 1500 forint és majdnem mindenhol van program. A planetárium jó szokott lenni, azt mondják. Ha túljutsz Balog Zoltánon, írd meg, szerinted hova érdemes menni az este!

Share This Story

Get our newsletter