Akad√°lyokba √ľtk√∂ztem, a m√ļzeumok ugyanis m√©g nem bar√°tkoztak meg az internettel. Mikor reggel f√∂lkeltem, gyan√ļtlanul kapcsoltam be a g√©pet, nem sz√°m√≠tottam arra, hogy Balog Zolt√°n vigyorog majd r√°m.

K√©t honlapot tal√°ltam, ami a M√ļzeumok √Čjszak√°j√°r√≥l ny√ļjt, vagy ink√°bb ny√ļjthatna inform√°ci√≥t. Az egyik a muzej.hu, a m√°sik a festŇĎi sz√©ps√©gŇĪ muzeumokejszakaja.hu. A Muzej val√≥sz√≠nŇĪleg nem b√≠rja a terhel√©st, ugyanis a fŇĎoldalon sehogy sem tudok t√ļljutni. Egy gateway errorokkal √©s n√©gysz√°zt√≥l hatsz√°zig terjedŇĎ world wide web hibak√≥dokkal teli labirintusba ker√ľltem, aminek a v√©g√©n a korm√°ny gonosz Minotaurus√°nak, Balogh Zolt√°nnak a feje szem√©rmetlen m√©retben, szemtelen√ľl vigyorog r√°m, mintha azt b√ļgn√° a f√ľlembe: az interneteken te azt√°n nem fogsz kult√ļr√°l√≥dni, k√∂cs√∂g!

Maradok a muzeumokejszakaja.hu pszichedelikus, nosztalgikus olvasgatásánál, aztán este meg lehet hogy fölfedezek mindent magam. Bár ha még egyszer meglátom a sunyi miniszter arcát, lehet hogy csak megnézem a német meccset.

Annyit siker√ľlt megtudnom, hogy a jegy 1500 forint √©s majdnem mindenhol van program. A planet√°rium j√≥ szokott lenni, azt mondj√°k. Ha t√ļljutsz Balog Zolt√°non, √≠rd meg, szerinted hova √©rdemes menni az este!