Nem tudok dolgozni, mert csak limonádékra gondolok

Illustration for article titled Nem tudok dolgozni, mert csak limonádékra gondolok

Igen, még mindig a Cinknél vagyok, de egész nap képtelen vagyok posztolni, mert délben kinyitottam a Buzzfeed legjobb limonádés listáját és ahelyett, hogy összeszedném magam, és keresnék egy rendes péniszes hírt, vissza-visszakattintok a megnyitott fülre és elképzelem, hogy csinálok magamnak egy rendes kancsó bazsalikomos-citromos-epres vizet.

Advertisement

Pedig nem mintha nem találtam volna tisztességes péniszhíreket, például itt van a Daily Mail cikke Aaron Spelling tévémogul özvegyéről, aki a férje halála után összejött egy Larry nevű férfival, akinek a nő bevallása szerint bionikus hímtagja volt és képes volt esténként 5-6 órán keresztül kőkeményen döngetni. Aztán ott kellett hagynia a férfit, mert egyszerűen nem bírta ki a maratoni munkát.

Advertisement

Aztán itt van az indiai kisfiú, akit a szülei azért vittek kórházba, hogy megműtsék a daganatot a lábán, a kedves orvos meg hagyta a lábfejét a francba és inkább nekilátott a péniszének. Ez mondjuk így egyszerre lehetne rémisztő és mulatságos, de a cikkből kiderül, hogy a kisgyereknek fitymaszűkülete volt. Amiről most már azt is tudom, hogy angolul phimosis-nak hívják, és a Wikipedia áldásos és mindent felülíró illusztrációs kötelezettsége miatt egy életre meg fogom jegyezni.

Szóval péniszhírekben ezek vannak, de engem egész nap inkább foglalkoztat az, hogy milyen ízesített vizet kellene innom, ha hazamentem. Van egy egész bokor bazsalikomom az erkélyen. Ittam én már valaha bármit is, amiben bazsalikom volt? Milyen íze lehet annak? Nem fog hiányozni a fokhagyma meg az olivaolaj? Vagy vegyek hazafele egy uborkát és csináljak egy uborkás-citrusos levet? És miért nem tudom soha megjegyezni, hogy a cilantro az mit jelent magyarul? Mindig arra gondolok, hogy citromfű, de csak teljesen hülyék tudnának akkora verekedést csapni a citromfűn, amit amerikai hipsztergasztroblogokon művelnek. Koriander, egyébként. Vagy nem, veszek inkább egy kókuszt, mert azt kibontani a legviccesebb művelet, legalábbis én nem tudok más olyan alkalmat elképzelni, hogy szükséged van egy csavarhúzóra és egy kalapácsra, a munka végeredményét meg megeszed.

Advertisement

Engem ilyen dolgok foglalkoztattak ma egész délután.

Share This Story

Get our newsletter