Nem tudod, mit gondolj a tüntetésekről? Itt a segítség!

Illustration for article titled Nem tudod, mit gondolj a tüntetésekről? Itt a segítség!

Egy nagyon hasznos oldal rántja le a leplet a tüntik "civil" szervezőiről, és a szekerüket toló médiáról, külön nevesítve a Cinket. Bónuszként kiderül Várady Zsolt legnagyobb bűne.

Advertisement

A tunti.hu ugyanis "nyomába eredt és tematikusan leránja a leplet a ferdítésekről, maszatolsokról valamint rávilágít, hogy pontosan kik állnak a megmozdulások mögött!" Talán nem lövöm le a poént, ha elárulom, hogy a civilnek álcázott tüntik mögött valójában a balliberális ellenzék puccskísérlete áll.

Kitér az oldal a média szerepére is: megtudhatjuk, hogy "a primitív, vulgáris megfogalmazási módokban elöl járnak az alternatív hírportálok, például 444.hu, cink.hu", és természetesen a régi jó SZDSZ-es hagyományokat ápoljuk.

Advertisement

A legjobb rész azonban kétségtelenül az, ahol összegyűjtik, kik állnak a különféle, tüntetésszervező Facebook-csoportok mögött. Itt pedig lehull Várady Zsoltról az álarc: ő "a WIW alapítója, aki az SZDSZ-MSZP kormány alatt eladta a T-Csoportnak a közösségi oldalt (ekkor lett IWIW)". Igen, képes volt akkor eladni a cégét egy másik cégnek, amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök! (Most jelzem, hogy én is 2007-ben adtam el az első lakásomat, és vettem egy másikat.)

Szóval remek és hasznos oldal a tunti.hu, remélhetőleg még pont időben szóltunk a mai tüntetés előtt!

Share This Story

Get our newsletter