This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nem Tózsa István írta Orbán Ráhel szakdolgozatát!

Illustration for article titled Nem Tózsa István írta Orbán Ráhel szakdolgozatát!

Pompás összeesküvés-elmélet sarjadt ki Orbán Ráhel popfesztivál-ügyi szakdolgozata miatt. A miniszterelnök lánya által közzétett írás egy pdf-fájlt aminek a letöltése után a tulajdonságok között szerzőként egy bizonyos "itozsa" olvasható. És Orbán egyik volt tanárát Tózsa Istvánnak hívják.

Advertisement

A mobilt Tózsa vette fel, aki kedvesen és készségesen mondott két mondatot, amiből nagyjából már kiderült, hogy mi történhetett. Az ő gépén az eredeti doc kiterjesztésű fájl pdf-esítése történt. Itt tartottunk, amikor utólag végiggondolva Tózsa átnyomhatta a telefont az asszisztensének, mert minden átmenet nélkül egy üvöltő asszony foglalta el a vonalat, aki in medias res a magánszféra megsértésével vádolt és perrel fenyegetett. El nem tudtam képzelni, ki lehet, és mit akar, sőt egészen sokáig biztos voltam benne, hogy ez egy egészen más, talán eltévedt hívás, de amikor az asszony azt kiabálta, hogy hivogassam inkább az Orbán Ráhelt, éreztem, hogfy jó helyen járok.

Lassan kiderült, hogy a hölgyet az borította ki, hogy én vagyok az ötödik, aki ezzel keresi őket. És hogy igen, ő maga dolgozott a fájlokon, azokat ugyanis föl akarták tenni az egyetem weboldalára, doc helyett a könnyebben kezelhető pdf formátumban, a cd-n beérkezett szakdolgozatokat ezért ők konvertálták. Soha nem tudtam meg száraz információt ennyire szaftos körülmények között!

Advertisement

Fotó: Stokkete/Shutterstock

Share This Story

Get our newsletter