Hála istennek a mai Figyelőből kiderül, hogy nem kell többé zavarban lennünk, ugyanis senki sem tudja, mit jelent a csődbe ment Quaestor nevében a HRURIRA szó.

Advertisement

Az egész brókerbotrány-sorozat legzavarbaejtőbb eleme, hogy a legutóbbi bukás főszereplőjének az a neve, hogy Quaestor Financial Hrurira Kft. Minden egyes alkalommal, amikor el kellett olvasnom, egyre fokozódó kellemetlen érzést okozott, hogy nem tudom, mi a hóhér lehet az a hrurira. Tipikusan az a dolog, amit az ember szégyell megkérdezni. És amiben speciel régi jó barátunk, a Gooogle kereső sem igazán tud segíteni.

De ma végre megnyugodtam. A Figyelő — a gazdasági szaklap Figyelő – érdekes portrét közölt Tarsoly Csabáról és a Quaestor bukásának okairól, és Brückner Gergely, a magyar gazdasági-pénzügyi újságírás egyik legjobbja, már-már legendája, az a Brückner Gergely, akinek egy teljes hete volt ennek az egy ügynek a kigombolyítására, ezt írta:

Erre külön társaság alakult, a Quaestor Financial Hrurira (nem volt olyan forrásunk, aki tudta volna, hogy ez mit jelent.)

Advertisement

Én már csak asztalra tett lábbal fütyörészek!

Share This Story

Get our newsletter