A Magyar Nemzeti Filmalap d√∂nt√∂tt egy csom√≥ mindenben. Fliegauf Bence h√©tmilli√≥t kap a nagyon vicces c√≠mŇĪ filmj√©re.

A filmnek pedig az a neve, hogy H√≠mpor, √©s a sajt√≥anyag szerint errŇĎl sz√≥l:

A H√≠mpor t√∂rt√©nete sor√°n apa √©s fia, l√°zasan vetik bele magukat a mes√©kkel √©s titkokkal teli mindennapokba. Az apa mes√©rŇĎl mes√©re avatja be fi√°t saj√°t m√ļltj√°ba. Az eml√©kek d√©monokk√° v√°lnak. Ňźk nem h√°tr√°lnak. Szemben√©znek a d√©monkkal, √©s meglovagolj√°k ŇĎket‚Ķ

Fliegauf (Rengeteg, D√≠ler, Tej√ļt) filmj√©re √∂sszesen 7 470 000 forintot adnak, vagyis pontosabban a filmgy√°rt√°s elŇĎk√©sz√≠t√©s√©re.

Az egyik legviccesebb d√∂nt√©s pedig az, hogy a Filmalap egy√°ltal√°n nem t√°mogatja a Linda visszat√©rt, aminek m√©g tavaly dacemberben ker√ľlt ki az internetre egy dem√≥filmje. A filmet Martin Csaba rendezte volna, neki k√∂sz√∂nhetj√ľk a nullap√©nzbŇĎl mozikba ker√ľlŇĎ Dobog√≥ k√∂veket, √©s k√∂zvetve a Johnny Gold-jelens√©get is.

A másik pedig az, hogy a Filmalap ugyancsak nem támogatja a Macskafogó folytatásának 3D-sített változatát, amire csak azt tudom mondani, hogy hála az istennek.