A h√≥dmezŇĎv√°s√°rhelyi katon√°k d√©lelŇĎtt kivonultak, √©s munkag√©pek seg√≠ts√©g√©vel rendezik a terepet a n√©gy m√©ter magas Ker√≠t√©shez.

Szijj√°rt√≥ P√©ter m√©g j√ļnius 17-√©n jelentette be, hogy a korm√°ny utas√≠totta Pint√©r S√°ndort a 175 kilom√©ter hossz√ļ hat√°rz√°r meg√©p√≠t√©s√©re, az orsz√°ggyŇĪl√©s pedig j√ļlius 6-√°n m√≥dos√≠totta az ehhez sz√ľks√©ges t√∂rv√©nyeket. Az √°llam 6,6 milli√°rd forintot csoportos√≠t √°t a projektre.

Az MTI egyelŇĎre csak a fenti f√©nyk√©pet k√∂z√∂lte a munk√°latokr√≥l, biztos lesz t√∂bb is idŇĎvel, ha k√≠v√°ncsiak vagytok a szomork√°s idŇĎben, f√∂ldben-s√°rban-term√©szetben dolgoz√≥ katon√°kra √©s z√∂ld munkag√©pekre, tekints√©tek meg a D√©lmagyar gal√©ri√°j√°t. Remek mocskos vadnyugati atmoszf√©rjuk van, t√∂k√©letesen passzolnak a Why We Build The Wall c. sz√°mhoz, √©rdemes ezt hallgatni, mik√∂zben n√©zegetitek a k√©peket.

Holnapra a MigSzol csoport am√ļgy falellenes t√ľntet√©st szervez, majdnem k√©tezren jelentkeztek r√° Facebookon. Azt √≠rj√°k, k√∂z√∂s √©nekl√©s is lesz.

Advertisement

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI