Helyreigaz√≠t√°s! Sajnos mell√©lŇĎtt√ľnk egy ajt√≥val. Az Erzs√©bet t√©ren 30 napra eltiltott trafik nem a Cigar Tower-es Krsk√≥ Tibor√©. A hat√≥s√°gok az ismert √ľzletember szomsz√©dj√°t h√ļzt√°k csŇĎbe.

Egy elemet kiv√©ve tov√°bbra is minden igaz a M√°ris lebukott Rog√°n haverj√°nak trafikja c√≠mŇĪ mai posztunkb√≥l, de az az egy elem sajnos el√©g fontos. Az egykori So√≥s f√©nyk√©p√©szbolt √©s a szk√≠ta-n√°ci k√∂nyvesbolt hely√©n l√©vŇĎ k√©t, egy v√©kony fallal elv√°lasztott Erzs√©bet t√©ri ikertrafik k√∂z√ľl a szembŇĎl n√©zve jobbra esŇĎt tiltott√°k le egy h√≥napra amiatt, hogy 18 √©vn√©l fiatalabbnak adtak el cigit. Csakhogy az ikrek k√∂z√ľl a bal oldali Krsk√≥ Tibor√©, akinek egy rak√°s k√∂z√∂s √ľzlete van Cset√©nyi Csab√°val, Rog√°n belv√°rosi polg√°rmester szomsz√©dj√°val.

A hib√°√©rt eln√©z√©st k√©rek az olvas√≥kt√≥l √©s Krsk√≥ Tibort√≥l, sajnos hitelt adtam a V√°ros sz√≠ve blog posztj√°nak, ami szerint az ikrek k√∂z√ľl a jobb sz√©lsŇĎ Krsk√≥√©. Ezent√ļl majd m√©g jobban vigy√°zunk.