Illustration for article titled ​Nem mindenki focizik a Külügyben, mert nem férne el Szijjártó a pályán

Igen tanulságos és a maga módján vicces reakciót kaptunk a Külügyből arra a posztunkra, ami azzal foglalkozott, hogy a népszerű Szijjasnak már 3 futsalos csapattársa dolgozik a minisztériumban sok százezerért.

Advertisement

A Cink-poszt a Blikk cikkét ismertette, ami szerint a megfelelő végzettség nélkül, svarcban kabinetfőnösködő Benkő Szilárd mellett (885 ezer forint) a tárca alkalmazottja lett Monspart László (350 ezer) és Temesi Norbert (protokollreferens, 400 ezer) is. A szintén dunakeszi csapattárs Hacker Gábor viszont maradt a Miniszterelnökségen, gyenge 230-ért.

Advertisement

Erre a posztra érkezett most reakció Szijjártó kabinetjéből. Csodás példája annak, amikor valaki teljesen oda nem illő dolgokkal "érvel", olyan állításokkal szemben védekezik, amik el sem hangzottak, hiszen a sztori szempontjából tökéletesen irrelevánsak, hogy a végére összeálljon egy szöveg, ami formailag koherens egész, de valójában semmi értelme nincs, íme:

Kedves Kolléga!

Az alábbi linken található cikkhez szeretnénk a következő kiegészítést tenni:

Az említett személyek munkájával hivatali feletteseik elégedettek. Amennyiben ez nem így lenne, úgy nem dolgozhatnának a Külgazdasági és Külügyminisztériumban.

A minisztériumban semmilyen módon nem szólunk bele, és nem vesszük számításba, hogy ki mit csinál szabadidejében.

A minisztériumban jelenleg 835 fő dolgozik, a protokollon 44 főt foglalkoztatnak, közülük ketten futsaloznak csak tudomásunk szerint.

Kérem, hogy a fentieket is építsék bele a már korábban megjelent újságcikkbe.

Előre is köszönöm a segítségüket!

Share This Story

Get our newsletter