"Az eg√©sz emberis√©g annyit fingik, hogyha ezt mind √∂ssze tudn√°nk gyŇĪjteni √©s el tudn√°nk √©getni g√°zturbin√°ban, azzal majdnem 280 MW √°ramot lehetne termelni, azaz ki lehetne v√°ltani egy f√©l paksi blokkot." Napjaink legjobb kommentj√©t az Orig√≥r√≥l vad√°szta le olvas√≥nk.

√Črdemes elolvasni a tudom√°nyos okfejt√©st teljes eg√©sz√©ben is ‚Äď de ezt m√©g kiemelem:

Azt pedig csak igen csendben teszem hozz√°, hogy egy √°tlagos l√≥ √°tlagos tr√°gy√°j√°val elm√©letileg 740 W energia termelhetŇĎ, ami megfelel 1,006 l√≥erŇĎnek, azaz paradox m√≥don egy l√≥ t√∂bb energi√°t tud szolg√°ltatni, ha nem dolgozik, hanem csak hagyjuk szarni. Vannak emberek, aki magukt√≥l is erre az √°ll√°spontra helyezkedtek a munkamor√°l k√©rd√©sk√∂r√©t tekintve!

Ny√ļl V√∂r√∂sborbannak mindez arr√≥l jutott esz√©be, hogy a bristoli rep√ľlŇĎt√©ren √ľr√ľl√©kmeghajt√°s√ļ busszal ‚Äď is ‚Äď sz√°ll√≠tj√°k az utasokat ezent√ļl, amelynek oldal√°t kreat√≠v √©s bar√°ts√°gos illusztr√°ci√≥val l√°tt√°k el. Eszerint √∂t embernek kell egy √©vig szarnia az√©rt, hogy a j√°rmŇĪ egy tankol√°ssal megtehessen h√°romsz√°z kilom√©tert. Az √ľzemanyag am√ļgy val√≥j√°ban biomet√°n, amit emberi √ľr√ľl√©ket tartalmaz√≥ szennyv√≠zbŇĎl √©s h√°ztart√°si z√∂ldhullad√©kb√≥l √°ll√≠tanak elŇĎ.