Az Operations Hungary Anonymous kisziv√°rogtatott egy hangfelv√©telt, amin egy v√°llalkoz√≥ Ferdinandy Istv√°n zugl√≥i alpolg√°rmesternek panaszkodik Papcs√°k FerencrŇĎl √©s a ker√ľlet vissz√°s k√∂zbeszerz√©seirŇĎl.

A hangfelv√©tel a Dailymotionra ker√ľlt fel, √ļgyhogy sajnos nem tudom be√°gyazni, de itt meg tudj√°tok hallgatni. ElŇĎsz√∂r egy v√°llalkoz√≥, majd a HBF √Čp√≠tŇĎipari Kft. vezetŇĎje panaszkodik az alpolg√°rmesternek arr√≥l, hogy csŇĎdbe megy a c√©g, mert egy sikeres k√∂zbeszerz√©s ut√°n nem kapt√°k meg a p√©nz√ľket az √∂nkorm√°nyzatt√≥l, nekik viszont a beruh√°z√°s √©rt√©k√©nek h√ļsz sz√°zal√©k√°t be kellett fizetni a Zugl√≥i VagyonkezelŇĎ Zrt.-nek. Vagyis pontosabban a hangfelv√©telen szereplŇĎ Mazsunak (Mazsu Gergely), aki a v√°llalkoz√≥ saj√°t bevall√°sa szerint zsebretette a 100 milli√≥t. Papcs√°k √°ll√≠t√≥lag csak annyit mondott az eg√©szre, hogy "Nah√°t, ilyen geci a Mazsu?"

A HBF √Čp√≠tŇĎipari Kft. 2011-ben megnyert egy 480 milli√≥s, panelh√°zak fel√ļj√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ p√°ly√°zatot.

update: most l√°tom a 444-n√©l, hogy Ferdinandy elŇĎsz√∂r azt nyilatkozta nekik, hogy ilyen besz√©lget√©s nem t√∂rt√©nt, majd k√©sŇĎbb visszavonta √©s ink√°bb annyit mondott, hogy nem komment√°ln√°.

[hvg.hu]