​Nem is tudja a Jobbik, mennyire humorosak

Műveletlenségükben lekurvázták a szórakozóhelyekre eddig ingyen beengedett nőket.

Advertisement

Nem sűrűn szoktam Jobbik-közleményt posztolni, ahogy ritkán interjúvolom meg a zebránál állva az elsuhanó autókat zsidózó leépülteket sem, de most rászolgáltak. Schobert Norbihoz hasonlóan ők is kiborultak, hogy mostantól a nők nem mehetnek be ingyér a Doboz nevű szórakozóhelyre, a dühüket pedig egy Miért asszisztál a hatóság a szélsőliberális agymenéshez? című közleményben engedték ki.

Advertisement

A később kiszámtható módon homokosozásba fulladó szöveg így kezdődik:

A Jobbik elképesztőnek tartja az Egyenlő Bánásmód Hatóság közelmúltbéli döntését, amely szerint diszkriminációnak számít, ha egyes szórakozóhelyeket a hölgyvendégek ingyen látogathatnak, míg a férfiaknak fizetniük kell a belépésért.

Advertisement
Illustration for article titled ​Nem is tudja a Jobbik, mennyire humorosak

Hogy honnan ismerős szó a hölgyvendég a jobbikosokat kivéve mindenkinek? Hát Mario Vargas Lllosa Pantaleon és a hölgyvendégek című híres humoros regényéből. Amiben a címszereplő, Pantelon Pantoja százados azt a feladatot kapja, hogy az Amazóniában rostokoló, szexuálisan kiéhezett, és emiatt a környezű lakosságot vegzáló katonáknak szervezzen tábori kurvaszolgálatot, a káros feszültség levezetése érdekében.

Advertisement

A regényből film is készült, aki még nem látta, odafönt ott a teljes mozi.

Share This Story

Get our newsletter