This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Nem is titkolt üzenet: Rogánt Orbánként fotózta le a Blikk

Illustration for article titled ​Nem is titkolt üzenet: Rogánt Orbánként fotózta le a Blikk

Méghozzá Columbo és a kutyája szobrával együtt. Mégsem Lázár János lesz Orbán utódja? Ja, és elkészült a magyarság messze legrondább kutyaszobra.

Advertisement

Nehéz másképp értelmezni azt az exkluzív képet, amit Fekete Géza szobrász műtermében csináltak a Peter Falk színész frissen elkészült szobra előtt pózoló Rogánról. Első pillantásra elvonja ugyan a figyelmet az alaktalan basset hound-gombóc, ami leginkább nyaktumortól szenvedő vombatra hajaz, de ahogy tisztul a tekintet, úgy hasonlít egyre jobban a miniszterelnökre a fideszes frakcióvezető. Sose volt például ilyen széles a feje és ilyen orbanoid a frizurája.

Maga a Falk-szobor így, egy fotó alapján jól eltalálta a híres karmozdulatot, a feszes vigyázzáállást viszont nehezen tudom értelmezni. És összességében mintha aránytalanul kicsi lenne a feje, de ehhez majd meg kell nézni élőben. A szobrot az önkormányzat a Falk Miksa utcában fogja felállítani.

Advertisement

(fotó: Blikk)

Share This Story

Get our newsletter