Nem hívta őket senki, nem szavaz rájuk senki, mégis itt vannak

Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát.

Advertisement

Ez az akarat ráadásul nem is az övék. Külföldi gazdáiktól, tartótisztjeiktől kapott utasításokat adnak elő itthon szemforgatva, mint a nemzet érdekét. Hiába a magyarok jajkiáltásai, hiába a nullához közelítő támogatottságuk – ők parancsot teljesítenek, tűzön-vízen át. Néhányadmagukkal ehhez kevesen lennének. Ezért – ahogy a legveszedelmesebb paraziták – ráakaszkodnak egy buta, gyanútlan behemótra, és átveszik az irányítást felette. Testrablók ők, idegeneket szolgáló, rafinált megszállók. Nem hívta őket senki, nem szavaz rájuk senki, mégis itt vannak. És maradnak.

Úgy nevezik magukat: Kereszténydemokrata Néppárt.

A kollaboráns törpepárt most épp azt jelentette be, hogy ők bizony megszüntették a boltok vasárnapi nyitva tartását. Céljuk, hogy a magyar vásárlóknak, a vásárló magyaroknak rossz legyen. Semmi más. Magyar ésszel, magyar szívvel megérthető, felfogható értelme a tiltásuknak nincsen. De őket ez nem érdekli. Bár a Generalisszimusz tartózkodott, helytartói – más választásuk nem lévén – természetesen megszavazták. A vásárlók egy rendes országban ne érezzék jól magukat, és kész. Ahogy egykor Moszkva vezette végig az érdekeltségi szférájában a titóisták elleni pereket – köztük Rajkét –, úgy közlik velünk, mi a menetrend.

Advertisement
Advertisement

Más volna a helyzet, ha választhatnánk, hogy elfogadjuk-e az iránymutatásukat. De nem választhatunk. Az úgynevezett KDNP, ez a rákként terjeszkedő bűnbanda akár közös listán, akár átszavazással, mandinerből, de kormányon van. Ez már eldőlt a fejünk felett. Ha kevesebben vannak a szavazói, mint a vasárnaponként vásárlók, akkor is. És mivel a párt szellemi potenciálja igen szerény, körülbelül abból áll a politikájuk, hogy kipécéznek maguknak csoportokat a magyarok közösségéből, és jól kibasznak velük. Melegek, drogfogyasztók, vásárlók, lovasíjászok, meg amit még a kecskeszarból kiolvasnak. Ezt betiltjuk, attól megvonunk jogokat, amarra meg ráküldjük a köjált. Isten nevében.

A szomszéd tehene

Az mindenféle kormányzásnak velejárója, hogy egyes csoportok helyzete rosszabbodik. Egy nyugdíjemelés rossz az adózónak, viszont jó a nyugdíjasnak. Az adócsökkentés – átmenetileg – hátrányos a szociális rendszerből élőknek, de jól jár vele az aktív dolgozó és a vállalkozó.

Advertisement

A keresztényfundamentalista politikának van egy sajátossága: azzal senki sem jár jól. Nem mehetnek az emberek boltba vasárnaponként, sőt este 10 után sem – hát ez nekik elég nagy szívás, de…hol a profit? Kinek lesz ettől jobb? Kevesebb lesz a vásárló? Nem. Tehát ha a vasárnap vásárlóktól hal ki a nemzet, akkor ez az ellen nem véd. Jobb lesz az élete a templomjáró néninek, ha valaki nem tud lemenni a boltba vasárnap? Hát ha ettől jobb neki, akkor forduljon fel, irigy szipirtyó.

És gyakorlatilag az összes politikai issue, amivel manapság az egyház elő bír jönni világszerte, ilyen. Nem az a baj ezekkel, hogy keresztények, és fuj Jézus. Az a baj velük, hogy ér-tel-met-le-nek. Csubakka-érvelések. Igen, a Könyvben meg van írva, jó, nyugi. Megmondjam, mi van mondjuk a szcientológusok könyveibe írva? Kurva nagy hülyeségek! Életveszélyes téveszmék, plusz hálózatépítési tanácsok. Állati szerencse, hogy nem azok alapján találjuk ki, melyik napon van joga egyik embernek a másiknak eladnia egy kiflit.

Advertisement

Oké, oké, higgadjanak le. Nem mintha a Biblia mögött objektíve több állna, mint L. Ron Hubbard mögött: hogy az némelyek szerint Isten szava; de rendben, legyen más súlycsoport. Ha csak a Bibliát veszem, akkor is van benne számos ajánlás, amit ma már senki se vesz komolyan. Elnézően mosolygunk, hogy tudod, kisfiam, akkor még nem volt hűtőszekrény, és a disznóhús gyorsabban romlik, ezért nem ették meg. A fütyijükkel meg azért csinálták azt, mert nem volt fürdőszoba se, azt se tudták, mi a baktérium, és mindig bepülledt nekik. De ma már ehetünk tarját, és maradhat a fütyi.

Advertisement

Mért pont a vasárnapi megpihenésről szóló ószövetségi megállapítást kéne aláhúzni, szó szerint venni, megtartani? Mert az egyház azt hámozta ki az oda-vissza fordított, szerkesztett, zsinatolt, átértelmezett nyelvemlékből, hogy aki vasárnap vásárol, az nem üdvözül? Jó, hát akkor ők ne csinálják. Mindenkinek jobb lenne.

Isten útjai

Hogy a Fidesz merrefelé indult, miután magához tért a győzelmi orgazmusból, az kifürkészhető. Az is tudható konkrétan és pontosan, hogy a KDNP koalíciós partnerként miért dolgozik. Külföldi, okkult, józan ésszel megmagyarázhatatlan intézkedésekért, amelyeknek csak veszteseik lesznek. Ártatlan, bűn nélküli, normális magyar emberek életét teszik kellemetlenebbé, és megmondják nekik, hogy a szabadidejüket mivel tölthetik el, merő babonaságból. És amit elvesznek, annak nem egy másik ember örül, hanem valami állítólagos, vérszomjas szörnyisten. Egy démont szolgálnak, aki lelkekkel táplálkozik.

Advertisement

A Kereszténydemokrata Néppárt a gonoszság, az elvetemültség, az idegen érdek szolgája. Behurcolni egy ilyen élősködőt a magyar országgyűlésbe, vagy a magyarok istene ne adja, a kormányba: ember és nemzet elleni bűn.

Ezt a posztot nem én írtam, hanem Tóta W. Árpád, A nyolcadik utas címmel. 2008. május 13-án jelent meg annak apropóján, hogy az akkor ellenzékben lévő KDNP a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény megsemmisítését indítványozta. A szövegen annyit változtattam, hogy a „melegek” szót néhány helyen átírtam „vásárlókra”, a jövőbeli Fidesz–KDNP-kormányról szóló rész igeidejét jövőből múlt és jelen idejűre változtattam, illetve kicseréltem a linkeket aktuális cikkekre.

Advertisement

Share This Story