Megn√©ztem a h√≠res-hirhedtt√© v√°lt amatŇĎr porn√≥filmet, amit a brit elsŇĎ oszt√°ly√ļ Leicester h√°rom focist√°ja forgatott a thaif√∂ldi t√ļr√°jukon. B√°r ne tettem volna!

A vil√°got k√∂rbej√°rt alaph√≠r az volt, hogy a szezon v√©ge ut√°n Thaif√∂ldre utaz√≥ klub h√°rom fiatal m√©g-csere-sem j√°t√©kosa orgi√°t szervezett a hotelj√ľkben, a vide√≥t meg elk√ľldt√©k a haveroknak, akik persze azonnal kiadt√°k a Mirrornak. A botr√°ny az√©rt lett olyan nagy, mert a focist√°k k√∂zben rasszista megjegyz√©seket tettek - v√°gottszemŇĪztek p√©ld√°ul - mik√∂zben a klub tulajdonosa egy thai √ľzletember, fŇĎszponzora pedig az orsz√°g turisztikai hivatala.

Bevallom, az amatŇĎr porn√≥ pont nem kenyerem √©s m√©g sosem n√©ztem meg egyetlen h√≠res ‚Äúkisziv√°rgott‚ÄĚ priv√°t k√ļr√°st sem. Mint az √©let annyi ter√ľlet√©n, a porn√≥ban is szerencs√©s, ha profik csin√°lj√°k, akiket dr√°ga l√°mp√°kkal vil√°g√≠tanak meg erre hivatott szakemberek. Azt√°n a Gawker-birodalom sportblogj√°t, a Deadspint n√©zegetve t√∂k v√©letlen√ľl belebotlottam egy posztba, amiben benne volt a vide√≥. Ha m√°r annyit olvastam r√≥la, mi bajom lehet, ha megn√©zem? - gondoltam.

Ut√≥lag visszagondolva a szinte √∂sszes vonatkoz√≥ cikk c√≠m√©ben szereplŇĎ ‚Äúorgia‚ÄĚ sz√≥ zavarhatott meg, hogy valami sz√©lesv√°szn√ļ, R√≥m√°ban j√°tsz√≥d√≥ techicolor film orgiajelenet√©t k√©pzeltem el, t√≥g√°s-sarus figur√°k helyett bermud√°t viselŇĎkkel. De a val√≥s√°g egy√°ltal√°n nem az a ‚ÄúBen Hur kendŇĎzetlen basz√°ssal‚ÄĚ volt, amit elk√©pzeltem.

Advertisement

Hanem valami elk√©pesztŇĎen nyomaszt√≥ primit√≠vked√©s, ‚Äúegyed ki a szaromat‚ÄĚ t√≠pus√ļ besz√≥l√°sokkal, buta, gonosz ovisokhoz illŇĎ √©rz√©ketlen al√°z√°ssal. Pedig n√°lam nagyobb rajong√≥ja kev√©s van a brit prolikult√ļr√°nak, a fociban is pont ezt szeretem, r√°ad√°sul az a t√≠pus vagyok, akinek hangulatos brit kiejt√©ssel szinte b√°rmit el lehet adni. De ez a vide√≥ nem vad, durva vagy szem√©rmetlen, hanem legink√°bb hervaszt√≥.

Ezt a posztot nem azért írtam, hogy bárkit cselesen rávegyek a kattintásra, hanem hogy megosszam a megdöbbenésemet. Erotikát persze nem vártam egy 3 focista - 3 prostutált felállástól, de azt sem, hogy ilyen kókasztó legyen az egész.

A Leicester tulaja meg igazi √ļriember, hogy ezek ut√°n nem saj√°t kezŇĪleg kergette el a csapatt√≥l a h√°rom sz√∂rnyŇĪ seggfejt.

Advertisement

Nem baj, azt legal√°bb elmondhatom magamr√≥l, hogy most m√°r l√°ttam cenz√ļr√°zatlan focist√°s orgiavide√≥t, hogy m√°snak ne kelljen.