Cigit és cigipapírt. De rövidet! Ekkora bajban lenne a magyar megélhetési liberalizmus?

√Čn embert nem l√°ttam m√©g r√∂vid pap√≠rb√≥l sodorni, kiv√©ve, ha m√°r nagyon nem volt m√°s. De a Liber√°lis Fiatalok Egyes√ľlete m√©gis egy OCB Organic r√∂vid pap√≠rra k√∂lt√∂tte a h√≠ress√© v√°lt Norv√©g Alapb√≥l kapott t√°mogat√°sa egy r√©sz√©t. A Magyar Nemzet leleplezŇĎ cikke szerint olyan sz√°ml√°t is leadtak elsz√°mol√°skor, amin egy doboz Kozel s√∂r szerepelt.

Mi k√∂vetkezik ebbŇĎl? H√°t az, egyr√©szt az, hogy a korm√°nysajt√≥ minden√°ron, de t√©nyleg minden√°ron be akarja feket√≠teni a korm√°ny √°ltal piszk√°lt alapot, de annyira nem tal√°ltak semmit, hogy m√°r k√©tezer forintos vicces t√©telekbŇĎl akarnak sztorit csin√°lni.

Illetve az is k√∂vetkezik, hogy a magyar liber√°lis mozgalom abszol√ļt, t√∂rt√©nelmi m√©lypontjak√©nt a fiatal liber√°lisok m√°r tekerni sem tudnak. Ez a sz√°mla val√≥j√°ban a magyar ifj√ļs√°gi liberalizmus 1-6-ja, micsoda dr√°mai nap ez a mai!

Advertisement

Update: Most tettem ki arr√≥l a posztot, hogy sajnos m√°r megint kamuzott a Magyar Nemzet, √©s a sztori szinte pont ford√≠tva van, mint ahogy azt ebben a cikk√ľkben √≠rt√°k. A liber√°lis fiatalok ugyanis t√©nyleg vettek cigit is meg pap√≠rt is meg s√∂rt is, a sz√°mla is val√≥di, csak √©ppen nem a norv√©g p√©nz, hanem a saj√°t √∂nr√©sz√ľk terh√©re fogyasztottak.

Advertisement

(via mecsekalja, illusztráció: knowmarijuana.com)