Illustration for article titled ​Nem fogod kitalálni, mit vettek a fiatal liberálisok a norvég pénzből (frissítve!)

Cigit és cigipapírt. De rövidet! Ekkora bajban lenne a magyar megélhetési liberalizmus?

Advertisement

Én embert nem láttam még rövid papírból sodorni, kivéve, ha már nagyon nem volt más. De a Liberális Fiatalok Egyesülete mégis egy OCB Organic rövid papírra költötte a híressé vált Norvég Alapból kapott támogatása egy részét. A Magyar Nemzet leleplező cikke szerint olyan számlát is leadtak elszámoláskor, amin egy doboz Kozel sör szerepelt.

Illustration for article titled ​Nem fogod kitalálni, mit vettek a fiatal liberálisok a norvég pénzből (frissítve!)
Advertisement

Mi következik ebből? Hát az, egyrészt az, hogy a kormánysajtó mindenáron, de tényleg mindenáron be akarja feketíteni a kormány által piszkált alapot, de annyira nem találtak semmit, hogy már kétezer forintos vicces tételekből akarnak sztorit csinálni.

Illetve az is következik, hogy a magyar liberális mozgalom abszolút, történelmi mélypontjaként a fiatal liberálisok már tekerni sem tudnak. Ez a számla valójában a magyar ifjúsági liberalizmus 1-6-ja, micsoda drámai nap ez a mai!

Advertisement

Update: Most tettem ki arról a posztot, hogy sajnos már megint kamuzott a Magyar Nemzet, és a sztori szinte pont fordítva van, mint ahogy azt ebben a cikkükben írták. A liberális fiatalok ugyanis tényleg vettek cigit is meg papírt is meg sört is, a számla is valódi, csak éppen nem a norvég pénz, hanem a saját önrészük terhére fogyasztottak.

Advertisement

(via mecsekalja, illusztráció: knowmarijuana.com)

Share This Story

Get our newsletter