√Čn nem tudok m√°shov√° n√©zni, de √©n papi iskol√°ba j√°rtam. Ez t√©nyleg a legeslegk√ľl√∂n√∂sebb v√°logatott sportmez, amit √©letemben l√°ttam.

Most mutatta be √ļj v√°logatott mez√©t Kolumbia nŇĎi orsz√°g√ļti ker√©kp√°roscsapata, egy olaszorsz√°gi versenyen. √Čn mondjuk tudatosan nem akarok √ľberPC lenni, de t√©nyleg el sem tudom k√©pzelni, hogy lehetne errŇĎl a dologr√≥l pin√°z√°s n√©lk√ľl besz√©lni.

A mezen k√∂ld√∂k-pina-magass√°gban h√ļz√≥d√≥ testsz√≠nŇĪ s√°v egyszerŇĪen mozg√°sk√©ptelenn√© tesz, valah√°nyszor megn√©zek egy √ļjabb fot√≥t, hogy elhiggyem, ez a val√≥s√°g. M√°rpedig ez az.

Advertisement

A mez messzebbrŇĎl teljesen olyan, mintha a versenyzŇĎk donaldkacs√°ban lenn√©nek, √©s k√∂zelebbrŇĎl is igen zavarbaejtŇĎ. Az a film lenne a bring√°z√°s legjobb propagand√°ja, amit errŇĎl a csapatr√≥l forgatn√°nak, amikor a magyar vid√©ken versenyeznek.

Szeg√©ny pinamutogat√≥s csapatot a kolumbiai sportminiszt√©rium √©s Bogota v√°rosa szponzor√°lja. Az tuti, hogy m√©diamegjelen√©s√ľk az lesz, √©s a vil√°g nem elhanyagolhat√≥ r√©sz√©ben ez remek orsz√°gim√°zskamp√°nynak sz√°m√≠t.

(via independent)