A k√©pen l√°that√≥ Nicki Minajnak kellett elhat√°rol√≥dnia a n√°cizmust√≥l az √ļj klipje miatt.

A legink√°bb a twerkel√©srŇĎl (gy.k. seggr√°z√°s) h√≠res rapper Only c√≠mŇĪ sz√°m√°ban h√°rom m√°sik hiphop/R&B nagy√°gy√ļ is feltŇĪnt Drake, Lil Wayne √©s Chris Brown szem√©ly√©ben, m√©gsem ez adja a sz√°m h√≠r√©rt√©k√©t, hanem a hozz√° k√©sz√ľlt vide√≥.

Az anim√°ci√≥s klipet Jeffrey Osborne rendezte, √©s a vide√≥ eszt√©tik√°ja, meg az egyenruh√°k-sz√≠nkombin√°ci√≥k val√≥ban eml√©keztethetnek a n√°ci k√ľlsŇĎs√©gekre, de hogy ebbŇĎl hogyan vezethette le az Anti-Defamation League nevŇĪ zsid√≥ szervezet azt, hogy a klip "megid√©zi a Harmadik Birodalom propagand√°j√°t" / "√©rz√©ketlen a holokauszt-t√ļl√©lŇĎkkel szemben", az egy m√°sik k√©rd√©s. M√©g √ļgy is, hogy a vide√≥ a Krist√°ly√©jszaka 76. √©vfordul√≥j√°n jelent meg.

Mindenesetre Minaj ma bocs√°natot k√©rt, √©s arra hivatkozott, hogy a Sin City √©s a Metalocalypse c. k√©preg√©nyek szolg√°ltak ihlet√ľl a kliphez, illetve arra, hogy a producer, illetve a klipet fel√ľgyelŇĎ videogr√°fus is t√∂rt√©netesen zsid√≥k. √ćgy viszont a klip j√≥kora publicit√°st kapott ‚Äď l√°m, mi is errŇĎl √≠runk most ‚Äď, √©s biztos m√°sok fej√©ben is megfordul, hogy Minaj tal√°n pont erre a reakci√≥ra sz√°m√≠tott.

Fotó: Joel Ryan/Invision/AP