Tegnap Ă­rtunk arrĂłl, hogy milyen egy Ă©vig nem enni a Mekiben, Ă©s meg voltam gyƑzƑdve, hogy a nĂ©pszerƱ gyorsĂ©tteremlĂĄnc felkeresĂ©sĂ©ben teljes naptĂĄri Ă©vet kihagyni szinte lehetetlen. KiderĂŒlt, hogy nem.

A Cink Statisztikai Hivatal kĂ©rdƑívĂ©re 518-an vĂĄlaszoltak – a cikk olvasĂłinak közel ⅓-a –, közĂŒlĂŒk 97-en ĂĄllĂ­tottĂĄk, hogy egĂ©sz 2013-ban elkerĂŒltĂ©k az aranysĂĄrga boltĂ­veket.

A mĂĄsik oldalon, akik mĂĄr az idei Ă©v bƑ kĂ©t tucat Ă©tkezĂ©sĂ©bƑl is költöttek el ott legalĂĄbb egyet, többen ĂĄlltak, összesen 131-en (a vĂĄlaszadĂłk ÂŒ-e), közĂŒlĂŒk 44-en az olvasĂĄs napjĂĄn vagy az azt megelƑzƑ napon is ettek ott.

A vĂĄlaszadĂłk bƑ fele, 280 ember, nem harapott mĂ©g Big Mac-be az idĂ©n, Ă©s 10 olyan ember is elolvasta a cikket, aki ĂĄllĂ­tĂĄsa szerint mĂ©g soha nem keresett fel McDonald’s-t.

Advertisement

A legĂ©rdekesebb szĂĄm persze pont ez az utolsĂł: hogy egy alapvetƑen nagyon furcsa, elĂ©g szĂŒrreĂĄlis Ă©teleket ĂĄrulĂł Ă©tteremlĂĄnc termĂ©keit az 518 vĂĄlaszadĂłbĂłl 508 mĂĄr fogyasztotta Ă©lete sorĂĄn.