​Nem érted, hogy történhetett, hogy Toroczkai a baloldal szavazataival lett polgármester?

Illustration for article titled ​Nem érted, hogy történhetett, hogy Toroczkai a baloldal szavazataival lett polgármester?

Pedig pofon egyszerű. A DK-soknak elegük lett a zsidó vircsaftból. Soha nem találnád ki, hogy mi miatt. Annyit segítek, hogy a gyártója kis i-vel írja a kezdőbetűjét.

Advertisement

A konkrét eseményeket nem ismerő, de általában jól tájékozott újságolvasó a sokkoló hír hallatán, miszerint Ásotthalmon az MSZP-szervezet átlépésével keletkezett DK-s csoport támogatásával lett polgármester a szélsőjobboldali heccmester, csak legyint, és megjegyzi, hogy ezekben a szerencsétlen nyomorultakban olyan végtelen az Orbán- és Fidesz-gyűlölet, hogy nehogy az ördöggel, de egy szélsőjobbos zsebführerrel is összefognának, hogy ne a Fidesz nyerjen.

Hogy Toroczkai vezette a tévéostromot, meg akarta támadni a melegfelvonulást, és Gyurcsány megölését is emlegette? Mit számít, ha egyszer nem fideszes?!

Advertisement

A gondolatmenet alapjában igaz, de ezúttal mégis félrevezető. A DK ugyanis a jelek szerint azért támogatta Toroczkait, mert ki voltak borulva, hogy Magyarországon túl drága az Iphone. Az Iphonet az Apple gyártja, ami köztudottan zsidó cég, zsidóbb a Kiskabosnál is. Innen pedig a hülye is látja, hogy csak egy fél lépés Toroczkai támogatása. Ezt ugyanis semmi mással nem lehetne megmagyarázni, csakis a Világösszeesküvés elleni Végső Harccal. A DK annyira komolyan gondolja az Iphone-témát, hogy Oláh Lajos képviselő írásbeli kérdést nyújtott be a Parlementben a nemzetgazdasági miniszternek "Túlárazott Magyarországon az iPhone!" címmel a Parlamentben.

Illustration for article titled ​Nem érted, hogy történhetett, hogy Toroczkai a baloldal szavazataival lett polgármester?

Share This Story

Get our newsletter