Illustration for article titled Nem engedték, hogy Christian Grey legyen a jelmezbálon

Direkt nem fotózták le a többiekkel együtt, és arra akarták kényszeríteni, hogy öltözzön át James Bondnak. A 11 éves brit kisfiú a Szürke 50 árnyalata főhősének maszkírozta magát.

Advertisement

Megbüntette az iskolája Liam Scholes manchesteri kisfiút, pedig csak viccelni akart. A gyerek iskolájában a nemzetközi könyvnapon olyan jelmezbált tartanak, ahol valamilyen irodalmi hősnek kell öltözni. A kis Liam annak a hősnek öltözött, akiről minden felnőtt beszél, és akit az utcán filmplakátokon is mindenfelé lát. Ehhez képest azt mondták neki a tanárai, hogy nem kerülhet föl a buliról készült iskolai fényképekre, és rá akarták venni arra is, hogy alakítsa át James Bond-osra a jelmezét.

Advertisement

A fiú anyja, aki maga is általános iskolai tanár, felháborodott az eseten. Egyrészt, hogy ennyi humorérzéke sem volt az iskolának, másrészt, mert mindeközben a tanári kar egyik tagja Dexternek, az ismert sorozatgyilkosnak öltözött, művérrel telefröcsögtetett ruhában. Az anya azt is megjegyezte, milyen ironikus, hogy az alternatívának ajánlott James Bond híres volt a kicsapongó szexuális életéről és embereket ölt.

(via guardian)

Share This Story

Get our newsletter