Direkt nem fot√≥zt√°k le a t√∂bbiekkel egy√ľtt, √©s arra akart√°k k√©nyszer√≠teni, hogy √∂lt√∂zz√∂n √°t James Bondnak. A 11 √©ves brit kisfi√ļ a Sz√ľrke 50 √°rnyalata fŇĎhŇĎs√©nek maszk√≠rozta mag√°t.

Megb√ľntette az iskol√°ja Liam Scholes manchesteri kisfi√ļt, pedig csak viccelni akart. A gyerek iskol√°j√°ban a nemzetk√∂zi k√∂nyvnapon olyan jelmezb√°lt tartanak, ahol valamilyen irodalmi hŇĎsnek kell √∂lt√∂zni. A kis Liam annak a hŇĎsnek √∂lt√∂z√∂tt, akirŇĎl minden felnŇĎtt besz√©l, √©s akit az utc√°n filmplak√°tokon is mindenfel√© l√°t. Ehhez k√©pest azt mondt√°k neki a tan√°rai, hogy nem ker√ľlhet f√∂l a bulir√≥l k√©sz√ľlt iskolai f√©nyk√©pekre, √©s r√° akart√°k venni arra is, hogy alak√≠tsa √°t James Bond-osra a jelmez√©t.

A fi√ļ anyja, aki maga is √°ltal√°nos iskolai tan√°r, felh√°borodott az eseten. Egyr√©szt, hogy ennyi humor√©rz√©ke sem volt az iskol√°nak, m√°sr√©szt, mert mindek√∂zben a tan√°ri kar egyik tagja Dexternek, az ismert sorozatgyilkosnak √∂lt√∂z√∂tt, mŇĪv√©rrel telefr√∂cs√∂gtetett ruh√°ban. Az anya azt is megjegyezte, milyen ironikus, hogy az alternat√≠v√°nak aj√°nlott James Bond h√≠res volt a kicsapong√≥ szexu√°lis √©let√©rŇĎl √©s embereket √∂lt.

(via guardian)