This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nem egészen sikerült a digitális átállás vagy a set top boxom ócska?

Néha őrült idegesítő volt az úszó vb döntőit nézni, közvetlenül a digtális átállás után. Csomószor akadt a kép, az 50 méteres számoknál a startfejes után ilyenkor az ünneplés következett. Nálad is ez volt?

A hétvégén lementem a családhoz Zamárdiba. Épp előtte jöttek rá, hogy most volt a digitális átállás, így a nappaliban lévő tévén már semmi sem jön be, a csajom anyja lefelé jövet ezért vett egy set top boxot tízezerért. A rendszer javára kell írni, hogy Borisz (11) pár perc alatt be tudta üzemelni. Utána viszont olyasmi következett, amiről a hiányosnál is gyengébb műszaki ismereteim miatt nem tudom eldönteni, hogy az egész rendszer hibája, vagy a mi gépünkkel volt baj. A kép ugyanis időről időre hosszú másodpercekre kifagyott. Ha véletlenül egy ötvenes szám közben voltunk, ezzel el is ment a verseny, a start utáni habzást merev kép, majd a célban történő habzás követte.

Advertisement

Ha te is tapasztaltál ilyesmit, írd meg válaszban, hadd derüljön ki, hogy az egész rendszer köhög-e még így az elején!

Share This Story

Get our newsletter