Illustration for article titled Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben!

Na tessék, Szupercella mikroblogger néhány perccel ezelőtt levelet kapott a Vespa Pizza ügyvezetőjétől, amiből kiderül, hogy nemcsak Wass Alberttel szokásuk jó étvágyat kívánni a fogyasztóknak, hanem pl. George Orwell-lel és Mahatma Gandhival is. De Coelhóval nem!

Advertisement

Hogy, hogy nem, a levél hozzám is eljutott, és szerintem a történtek után nem inkorrekt, hanem éppen ellenkezőleg, korrekt, ha lehozom, íme:

Tisztelt N. T.!

Örömmel vettük mai rendelését, és azt is, hogy egyedi csomagolásunkról blogján bejegyzést tett. Annyi pontosítást szeretnénk hozzátenni, hogy a 24 idézetből (amik random kerülnek felragasztásra a dobozokba) 3 Wass Albert idézet van. Az ívről készült mellékelt fotón láthatja, hogy jelenleg futó idézet-gyűjteményüket kik gazdasítják. Ezekkel a gondolatokkal tulajdonosokként természetesen azonosulni tudunk, függetlenül az idézet szülőatyjának életpályájától és annak társadalmi megítélétől. Természetesen javaslatokat mindig szívesen fogadunk, hogy ki, milyen, számára kedves idézetet látna viszont a pizzadobozaink belsején.

Bízunk abban, hogy továbbra is elégedett vásárlónak marad!
Tisztelettel:
B. P. ügyvezető
Vespa Pizza

Advertisement

Hát így. Az összes vespás idézetet elolvashatjátok mellékelve. Nekem mindegyik tetszik!

Share This Story

Get our newsletter