Szily m√°r igen, de ŇĎ is csak szŇĎrment√©n. Viszont a Minisztereln√∂ks√©g az MTI-n kereszt√ľl megmagyar√°zta, hogy mi√©rt van √°lland√≥ parlamenti bel√©pŇĎje a szupertan√°csad√≥nak.

Azért, mert több politikus gyakran az Országházban hallgatja meg a tanácsadó tanácsait!

Semj√©n Zsolt minisztereln√∂k-helyettes m√©g december legv√©g√©n ‚Äď az egy√ľtt√∂s Szab√≥ Szabolcs √≠r√°sbeli k√©rd√©s√©re v√°laszolva ‚Äď mes√©lte el, hogy Habonynak van ilyen flepnije, az OH pedig arr√≥l t√°j√©koztatta a k√∂zv√©lm√©nyt, hogy ennek kiad√°s√°t a Minisztereln√∂ks√©g kezdem√©nyezte.

A Minisztereln√∂ks√©g az MTI megkeres√©s√©re most azt k√∂z√∂lte, hogy m√°r sz√°mos politikus elmondta, hogy meghallgatja Habony tan√°csait, √©szrev√©teleit. √Čs:

Ezekre a besz√©lget√©sekre gyakran a Parlamentben ker√ľl sor, ez√©rt van neki √°lland√≥ bel√©pŇĎje, ez azonban nem jelenti azt, hogy b√°rmif√©le munkaszerzŇĎd√©se lenne ak√°r a Minisztereln√∂ks√©ggel vagy m√°s t√°rc√°val.

Advertisement

K√ľl√∂nben tegnap m√°r √©n is akartam habonyozni egy kicsit, m√©gpedig a NEM-es posztomban. Eredetileg lett volna benne egy ilyen pont is:

  • nem k√∂lt√∂zik Habony √Ārp√°d Londonba (mi a fr√°szt csin√°lna ott a tan√°csaival?)

Azt√°n ezt meg√≠r√°s k√∂zben sajnos elfelejtettem v√©letlen√ľl.