This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nem akart törvényt szegni, most mégis elítélték a közokirat-hamisító szocialista politikusnőt

Illustration for article titled Nem akart törvényt szegni, most mégis elítélték a közokirat-hamisító szocialista politikusnőt

Köokirat-hamisítás miatt bűnösnek találta a Debreceni Járásbíróság Juhászné Lévai Katalin votl MSZP-képviselőt, a párt nőtagozatának elnökségi tagját. Juhászné bűne az volt, hogy a a megyei területfejlesztési tanács elnökeként olyan átdátumozott papírokat írt alá, mintha egy könyvvizsgálót csak 2004-ben váltottak volna le, jóllehet igazából egy évvel korábban történt a dolog. Első fokon megrovást kapott.

Advertisement

Juhásznét az ítélet annak ellenére kiborította, hogy a tényt, miszerint átdátumozott papírokat írt alá, nem tagadta. Az utolsó szó jogán mégis azt mondta, hogy „szolgálóvá lehet tenni az igazságszolgáltatást”. Ő azért írta alá ezt a valótlan dokumentumot, mert csak ő írhatta alá, világ életében jogkövető magatartást tanúsított, soha nem akart törvényt szegni - közölte még a meghurcolt asszony.

Share This Story

Get our newsletter