This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​"Nem akarom én lecsapni Viktort Anikó kezéről"

Illustration for article titled ​Nem akarom én lecsapni Viktort Anikó kezéről

Így kell provokatív interjút adni. Nagy Kriszta osztozni akar a férjén Lévai Anikóval – ezt ő maga mondta a Heti Válasznak. Miközben vadul kirohant a balliberális közeg ellen.

Advertisement
Illustration for article titled ​Nem akarom én lecsapni Viktort Anikó kezéről

Az Orbán Viktorról óriási sorozatot festő, majd ezért balról keményen betámadott Nagy Kriszta nem vesztett a lendületéből, a mai HV-ban szórakoztató interjút adott. Itt van pár tételmondat:

Mindenáron azt a választ akarták kicsikarni, hogy azért készítettem az Orbán-portrésorozatot, mert így lázadok a miniszterelnök ellen. Márpedig én nem szeretem eljátszani a mások által rám osztott szerepeket.

(…) szerintük meg az ember egyféleképpen lehet liberális. Ráadásul ők tudják, hogyan. Ezt én inkább liberálfasizmusnak nevezném.

Az eredeti koncepció egyébként az volt, hogy a galéria falai tele vannak Orbán-képekkel, s itt-ott más témájú festményeim tűnnek fel köztük. Hogy megmutassam, mennyire mászik bele a politika az életünkbe, a művész életébe is, oda, ahol nem vagy nem ennyire lenne keresnivalója.

A német megszállás áldozatainak emlékműve ellen nem csinált geget, pedig azzal Orbán önnél is ügyesebben provokált művészettel.

Nem láttam az emlékművet, de szerintem Viktor nem provokál. Komolyan. Miért tenné? Szerintem békét akar és egyetértést.

Akkor vigyázzon, mert Lévai Anikó újra bejön a galériába, csak most majd nem képet vásárol, hanem…

Nem akarom én lecsapni Viktort Anikó kezéról, de neki osztoznia kell a férjén mindazokkal, akik szeretik őt. Ilyen a first ladyk élete.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter