Cset√©nyi Csaba c√©ge csak a m√©diav√°s√°rl√°st int√©zte a 300 milli√≥s gyŇĪl√∂letkamp√°nyban.

A Bors h√≠r√©t √°tv√©ve a m√ļlt h√©ten a Cink is azt √≠rta a Tudod, ki keres p√©nzt a bev√°ndorl√≥ellenes gyŇĪl√∂letplak√°tokkal? c√≠mŇĪ posztban, hogy:

A Bors tudta meg, √©s meg is erŇĎs√≠tette nekik Kov√°cs Zolt√°n korm√°nysz√≥vivŇĎ, hogy a sz√©gyenteljes plak√°tkamp√°ny 300 milli√≥j√°t a HG360 rekl√°m√ľgyn√∂ks√©g nyerte. Ennek tulajdonosa pedig Cset√©nyi Csaba, Rog√°n Antal bar√°tja √©s √ľzletfele, aki a politikussal egy h√°zban lakik a sok n√©gyzetm√©tert duzzad√≥ luxuslak√°sair√≥l h√≠res Pasa Parkban.

Ezt az√©rt √≠rom, mert amit k√∂z√∂lt√ľnk, az ebben a form√°ban f√©lre√©rthetŇĎ volt, mi pedig pontosak szeret√ľnk lenni, amikor csak lehet, √≠gy mindef√©le jogi hercehurca n√©lk√ľl elismerj√ľk, ha t√©vedt√ľnk.

Sz√≥val, a poszt c√≠me igaz volt, mert Rog√°n szomsz√©dja t√©nylegesen keres p√©nzt a kamp√°nnyal. Az azonban t√©ved√©s, hogy ŇĎk nyert√©k volna a 300 milli√≥t, illetve t√©ves az a le nem √≠rt, de el√©gg√© ad√≥d√≥ k√∂vetkeztet√©s, hogy ŇĎk is tal√°lt√°k ki az eg√©szet. A val√≥s√°g az, hogy ŇĎk m√©diav√°s√°rl√≥k√©nt voltak benne a buliban, magukat a plak√°tokat pedig a Lounge Design nevŇĪ c√©g k√©sz√≠tette.

Úgyhogy elnézést és még jobban vigyázunk majd az átvételekkel.