A hitlerez√©s olyan n√©pszok√°s m√°r, mint a locsolkod√°s, a hitlerez√©sn√©l m√°r csak a hitlerez√©ssel v√°dol√°s a n√©pszerŇĪbb. A Facebook jobbos rohamcsapatai most a HVG-t v√°dolj√°k, pedig l√°tv√°nyosan nincs igazuk.

"A HVG a sajt√≥szabads√°g√©rt picsog, de k√∂zben minŇĎs√≠thetetlen st√≠lusban Hitlerhez hasonl√≠tja a magyar minisztereln√∂k√∂t. Add tov√°bb, ha a szerinted sem ilyen a norm√°lis √ļjs√°g√≠r√°s!" - √≠rj√°k az EL√ČG fal√°n, √©s bizony√≠t√©kk√©nt egy facebookos megoszt√°st mell√©kelnek, amin az "ErŇĎszakra sz√°m√≠t a Fidesz a sz√©kh√°za elŇĎtt ma este" c√≠mŇĪ cikk aj√°nl√≥j√°ban a "Nicsak, fosik a HITLER! :)" sz√∂veg szerepel. ElsŇĎre t√©nyleg √ļgy n√©z ki, mint a klasszikus online √ļjs√°g√≠r√≥baki, amikor a h√°klis opera√©nekesnŇĎvel k√©sz√ľlt interj√ļ url-je a cink.hu/kultura/idegesitokoverpicsa marad.

De a val√≥s√°g sajnos enn√©l sokkal egyszerŇĪbb. Megoszt√°skor a c√≠m √©s az aj√°nl√≥sz√∂veg is szabadon megv√°ltoztathat√≥, a k√©p a sugalmaz√°ssal ellent√©tben nem a HVG mŇĪve, hanem ki tudja ki√©, aki Tatab√°nya k√∂zel√©ben megosztott egy HVG-s cikket √©s a megfelelŇĎ helyen hitlerezett benne egyet.