Nektek mennyi aprópénz fér a nyakatokba?

Kínában már megint hülye kihívások hódítanak, egy hete még a kicsavart kézzel történő köldöktaperolás volt a menő, most érméket pakolnak a kulcscsontjukhoz a trendi fiatalok.

Advertisement

Szerencsére itthon még sem a #BellyButtonChallenge sem a #CollarboneChallenge nem terjedt el, de kínai twitternek is nevezett közösségi hálón, a Weibón elég népszerű mind a két kihívás – előbbi már az Egyesült Államokban is kezd elterjedni –, amelyekkel azt lehet mérni, hogy mennyire vékony és szexi a kihívásban résztvevők teste. Remélem mondanom sem kell, hogy mennyire káros marhaság egy ilyen teszt, és mennyire nem határoz meg semmit. Én például úgy megbuktam a köldökös dolgon, mint a huzat, pedig 185 cm magas vagyok, és hozzá 60 kg, nem gondolom, hogy ne lennék sovány. Az aprópénzes hülyeséggel viszont már nem is bajlódtam. De pontosan miről is van szó?

A Belly Button Challenge-nél arról, hogy az ember a háta mögé rakja a kezét, aztán a derekánál előrenyúlva megpróbálja átfogni a hasát és megérinteni a köldökét. Így:

Advertisement

A Collarbone Challenge-nél meg az a kérdés, milyen hosszú érmeoszlopot tud az ember a kulcscsontja mögötti mélyedésbe pakolni.

Advertisement

Hol vannak már a régi szép idők, amikor magyar politikusok öntötték nyakon magukat egy vödör jeges vízzel.

via ABC, Jezebel, Millihelen

Share This Story

Get our newsletter