Nekem egy ideje Kevin De Bruyne az egyik kedvenc játékosom, na de mégis!

Ebben a nemzetközi futballban tényleg mindenki megbolondult? Azt olvasom most, hogy megy akkor a belga a Manchester Cityhez, és többet fog keresni ott, mint Lionel Messi.

Advertisement

És hogy egyedül Cristiano Ronadónál kap majd kevesebbet a világon, de tőle sem sokkal.

De Bruyne hatéves, évi 15 millió fontos fizetést garantáló szerződést kapna a manchesterieknél, összegzi a brit bulvárlapok infóit a Népsport. Az forintban heti 124 millió.

Advertisement

Nem sajnálom – de nem is értem.

A City egyébként 75 millió eurót fizethet a pasasért a németeknek.

Kevin De Bruyne nagyon jó kis futballista, akár egy jó Gareth Bale is lehet belőle, ha ez valami. A világbajnokság óta bírom, a tavaszi Wolfsburg–Bayern – 4-1! – pedig, amely csodának az első számú kovácsa volt, pláne magasra emelte a szememben az ázsióját.

Advertisement

Most dilemmában vagyok. Egyrészt, mert a Manchester Cityt nem könnyű szeretni. Másrészt, mert mindenkinek, akire jó ránézni, megvan a maga helye, és De Bruyne-é aligha egy angol kirakatcsapat. Na mindegy, majd meglátjuk, hátha nem lesz nagy az a kabát mégsem.

De hogy nekem is kezd egyre ellenszenvesebb lenni a Premier League, az tuti. Úgy tűnik, kész vagyok Inkei nyomdokaiba lépni ez ügyben. Az meg most jut eszembe, hogy így a Wolfsburg ki is esik az érdeklődésem homlokteréből. Még szerencse, hogy megint jó a Dortmund.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter