This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Neked mi volt a legkínosabb eseted bevásárlás közben?

Illustration for article titled ​Neked mi volt a legkínosabb eseted bevásárlás közben?

Nekem az, ami vasárnap történt a seggemből kihúzott pénztárcával.

Az úgy volt, hogy kiszaladtam tojást, sört, hagymát és és kenyeret venni az ebédhez a sarki kisboltba. A pénztárca a gatyám bal zsebében volt. Vásároltam, fizettem, aztán amikor a Fülest pórázát oldottam le a kerítésoszlopról, rájöttem, hogy elfelejtettem a kenyeret. Visszaszaladtam, és miközben a kenyeret kértem, a pénztárcát automatikus mozdulattal kihúztam a bal zsebemől és beledugtam a jobba.

Advertisement

Furcsán nehezen ment bele.

E pillanatban meg is kaptam a kenyeret, ezért gyorsan elő akartam cibálni a tárcát.

Advertisement

De nem jött.

Bocsánatkérően rágrimaszoltam a pultosra, és kirántottam. Mindketten azonos döbbentettel meredtünk a kezemben tartott, jó minőségű bőrből varrott, ámde láthatólag szaros férfikiegészítőre. Egyból az jutott eszembe, hogy mivel nem is pont szemben álltam a pulttal, hanem kicsit szögben, az eladó akár úgy is láthatta, mintha a fenekemből ráncigáltam volna elő nagy nehezen a tárcát. Rápillantottam.

Advertisement

Úgy látta tényleg!

És ekkor esett le, hogy a zsebemben felejtettem a reggeli vásárláskor vett Melba kockát, ami persze rég megolvadt, és az barnázta össze a pénztárcámat. Úgyhogy annyira fellélegeztem, hogy bár az eddigieket természetesen belső dialógus formájában beszéltem meg magammal, most jó hangosan kirobbant belőlem:

Ja, nem szaros, csak egy Melba kocka volt az.

Share This Story

Get our newsletter