Az történt, hogy nemrégiben mindenféle támadások érték Gawker Media anyánk egyik-másik felületét – nem politikaiak, hanem technikaiak, haha –, és ezért kényszerűségből be kellett vezetni a függő kommentezést. És az van, hogy ez alól mi sem tudtuk kivonni magunkat.

A lényeg le van írva itten angol nyelven, aztán majd meglátjuk, mi lesz ebből globálisan.

Ami a lokálisat illeti: ne lepődjetek meg, ha sorra követünk be benneteket – Cinkként, mint a pinty –, ez ahhoz kell, hogy a kommentjeitek ne pendingelődjenek lehetőleg egyáltalán. Mi ugyanis amondóak vagyunk, hogy sajtótermékünk jelenlegi életciklusában nem van szükségünk ilyesfajta szűrésre, hiszen mindenkit szeretünk – még a trolljaink is kedvesek a számunkra, de még mennyire, hogy azok! –, ráadásul úgy gondoljuk, a legnagyobb menőség a Cinken, hogy az értelmes és érdekes viták melegágyává vált az elmúlt hónapokban. Ez egy olyan érték, amit meg kell őriznünk kivont karddal. Ebből kifolyólag mindent megteszünk, hogy kényelmileg és tartalmilag semmi sem változzon írói, olvasói és hozzászólói szempontból egyaránt.

Advertisement

Nem biztos, hogy minden klappolni fog az első pillanatoktól, ha nem stimmelnek dolgok, ha nem úgy mennek, ahogy szeretnénk és szeretnétek, szóljatok, és mi igyekszünk intézkedni haladéktalanul.

Várjuk tehát a kérdéseket és az észrevételeket. Meg minden.

Share This Story

Get our newsletter