Negyvenen rosszul lettek Balatonon, a Hotel Lelle konyháját bezárták

Négy embernek olyan súlyos lett az állapota, hogy kórházba kellett szállítani, írja a Kapos Pont. A fosós/hányós megbetegedések negyede a kétcsillagos Hotel Lelléből indulhatott ki, de a hatóságok még a vizsgálatok végére várnak. A kommentelők viszont már régóta panaszkodnak.

A Hotel Lelle vezetősége azt állította a Kapos Pontnak, hogy nem a nálunk adott ételek miatt betegedtek meg az emberek, ennek ellenére a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) mégis bezáratta a szálloda éttermét. A NÉBIH egy bejelentés miatt kezdtek el vizsgálódni.

Advertisement

Hotel Lelle (forrás: szallaskeres.hu)

Dr. Fadgyas Erzsébet, a megyei tisztifőorvos azt mondta az oldalnak, hogy valami vírusfertőzés lehet a tömeges lebetegedés mögött, de még várni kell a laboreredményekre, hogy biztosat tudjon mondani. Az tuti, hogy a szálloda konyhájában felhasznált alapanyagok "eredete nem igazolható".

A negyven betegből négy súlyos állapotba került, egyikőjüket Pécsett, hármójukat pedig Kaposváron ápolják.

A szálloda Facebook-oldalán nem minden komment kedves:

Voltunk ebbe a szállodába, SENKINEK NEM JAVASLOM! Lepukkant, midnenért külön fizetni kell (tévé,hűtő) ÉS MÉG MELEG VÍZ SINCS MINDIG! olcsó, de annyit se ér! Kerüljétek el!

Mondjuk más fél nap alatt nem voltak képesek válaszolni, hjogy van-e meleg víz.Gondolom nincs, csak nem merik megmondani.

Azért sértés "Ételnek" nevezni azt amit ott kapni. Egy kezdő gyakornok szakács is jobbat főz mint az a kis banda ott együttvéve.

Mi tegnap érkeztünk és sajnos a hiba ismételten előállt, nincs meleg víz. Viszont az azért műszakilag érdekes, hogy a hideg víz feljön a negyedik emeletig, a meleg meg nem

Advertisement

A Booking.com-on a következők voltak a negatív kritikák a hotelról:

A szálloda és a szoba lepusztult, az étel botrányos, csak a legolcsóbb alapanyagokból készül a reggeli választék. Nem mennénk többet oda.

az éttermi evőeszközök mosatlan, zsíros állapota, a szálláson a hűtőszekrény hiánya, bútorok törött, elhasználódott, ütött-kopott állapota, kényelmetlen ágyak, szúnyogháló hiánya,

Nem volt meleg víz,étkeztetés módja,körülményei gusztustalan.

Érkezéskor kérték a számla kiegyenlítését, anélkül nem biztosítottak szobát. Többek között annak a melegvíznek az árát is előre kérték, amit azután nem állt módunkban igénybe venni, mivel egész héten nem volt a szálláshelyen melegvíz. Az ételek minősége kritikán aluli volt.

Advertisement

Címlapkép: Booking.com

Share This Story