N√©gy embernek olyan s√ļlyos lett az √°llapota, hogy k√≥rh√°zba kellett sz√°ll√≠tani, √≠rja a Kapos Pont. A fos√≥s/h√°ny√≥s megbeteged√©sek negyede a k√©tcsillagos Hotel Lell√©bŇĎl indulhatott ki, de a hat√≥s√°gok m√©g a vizsg√°latok v√©g√©re v√°rnak. A kommentelŇĎk viszont m√°r r√©g√≥ta panaszkodnak.

A Hotel Lelle vezetŇĎs√©ge azt √°ll√≠totta a Kapos Pontnak, hogy nem a n√°lunk adott √©telek miatt betegedtek meg az emberek, ennek ellen√©re a Nemzeti √Člelmiszerl√°nc-biztons√°gi Hivatal (N√ČBIH) m√©gis bez√°ratta a sz√°lloda √©tterm√©t. A N√ČBIH egy bejelent√©s miatt kezdtek el vizsg√°l√≥dni.

Hotel Lelle (forr√°s: szallaskeres.hu)

Dr. Fadgyas Erzs√©bet, a megyei tisztifŇĎorvos azt mondta az oldalnak, hogy valami v√≠rusfertŇĎz√©s lehet a t√∂meges lebeteged√©s m√∂g√∂tt, de m√©g v√°rni kell a laboreredm√©nyekre, hogy biztosat tudjon mondani. Az tuti, hogy a sz√°lloda konyh√°j√°ban felhaszn√°lt alapanyagok "eredete nem igazolhat√≥".

Advertisement

A negyven betegbŇĎl n√©gy s√ļlyos √°llapotba ker√ľlt, egyikŇĎj√ľket P√©csett, h√°rm√≥jukat pedig Kaposv√°ron √°polj√°k.

A sz√°lloda Facebook-oldal√°n nem minden komment kedves:

Voltunk ebbe a sz√°llod√°ba, SENKINEK NEM JAVASLOM! Lepukkant, midnen√©rt k√ľl√∂n fizetni kell (t√©v√©,hŇĪtŇĎ) √ČS M√ČG MELEG V√ćZ SINCS MINDIG! olcs√≥, de annyit se √©r! Ker√ľlj√©tek el!

Mondjuk más fél nap alatt nem voltak képesek válaszolni, hjogy van-e meleg víz.Gondolom nincs, csak nem merik megmondani.

Az√©rt s√©rt√©s "√Čtelnek" nevezni azt amit ott kapni. Egy kezdŇĎ gyakornok szak√°cs is jobbat fŇĎz mint az a kis banda ott egy√ľttv√©ve.

Mi tegnap √©rkezt√ľnk √©s sajnos a hiba ism√©telten elŇĎ√°llt, nincs meleg v√≠z. Viszont az az√©rt mŇĪszakilag √©rdekes, hogy a hideg v√≠z felj√∂n a negyedik emeletig, a meleg meg nem

Advertisement

A Booking.com-on a k√∂vetkezŇĎk voltak a negat√≠v kritik√°k a hotelr√≥l:

A sz√°lloda √©s a szoba lepusztult, az √©tel botr√°nyos, csak a legolcs√≥bb alapanyagokb√≥l k√©sz√ľl a reggeli v√°laszt√©k. Nem menn√©nk t√∂bbet oda.

az √©ttermi evŇĎeszk√∂z√∂k mosatlan, zs√≠ros √°llapota, a sz√°ll√°son a hŇĪtŇĎszekr√©ny hi√°nya, b√ļtorok t√∂r√∂tt, elhaszn√°l√≥dott, √ľt√∂tt-kopott √°llapota, k√©nyelmetlen √°gyak, sz√ļnyogh√°l√≥ hi√°nya,

Nem volt meleg v√≠z,√©tkeztet√©s m√≥dja,k√∂r√ľlm√©nyei gusztustalan.

√Črkez√©skor k√©rt√©k a sz√°mla kiegyenl√≠t√©s√©t, an√©lk√ľl nem biztos√≠tottak szob√°t. T√∂bbek k√∂z√∂tt annak a melegv√≠znek az √°r√°t is elŇĎre k√©rt√©k, amit azut√°n nem √°llt m√≥dunkban ig√©nybe venni, mivel eg√©sz h√©ten nem volt a sz√°ll√°shelyen melegv√≠z. Az √©telek minŇĎs√©ge kritik√°n aluli volt.

Advertisement

Címlapkép: Booking.com