Egy V. B. nevŇĪ ismeretlen tettes kicsin√°lta az egri Ward M√°ria iskola honlapj√°t, hogy egy szerelmes √ľzenetet hagyjon Eszternek. A Bors szerint k√©t √©vet is kaphat √©rte.

Az iskola honlapja szerint V. B. ‚Äěmegsemmis√≠tette a honlapot‚ÄĚ √©s elz√°rta a hozz√°f√©r√©seket is.

A Congregatio Jesu Egri Ward M√°ria iskol√°j√°nak honlapj√°t 2013. november elsej√©n hackert√°mad√°s √©rte, mely a weblapot megsemmis√≠tette √©s a hozz√°f√©r√©seket letiltotta. A rendŇĎrs√©gi feljelent√©s megt√∂rt√©nt, a felt√©telezett elk√∂vetŇĎ szem√©lye ismert, a k√∂r√∂z√©s folyamatban van. A t√°mad√°s sajn√°latos m√≥don egy di√°kunk szem√©lyis√©gi jogait s√©rti √©s s√ļlyos zaklat√°snak minŇĎs√ľl. Ebben a neh√©z helyzetben az Iskola √©s a Congregatio Jesu k√∂z√∂ss√©ge egy emberk√©nt √°ll ki tanul√≥nk mellett. K√©r√ľnk mindenkit, hogy seg√≠tse a nyomoz√°s siker√©t azzal, hogy kiv√°rja a rendŇĎrs√©g √°ltal hivatalosan kiadott t√°j√©koztat√°st √©s az iskola vezet√©s√©nek k√∂zlem√©ny√©t. K√©rj√ľk k√©rd√©seivel ne zargassa az √©rintettet, az iskola vezetŇĎs√©g√©t, tan√°rait, di√°kjait! Weboldalunk jelenleg ideiglenes √°llapot√ļ, a legfontosabb inform√°ci√≥k itt √©rhetŇĎek el, am√≠g a teljes oldal el nem k√©sz√ľl.

A Heves megyei rendŇĎrs√©g csak annyit mondott a Borsnak, hogy ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A hat√°lyos jogszab√°lyok szerint k√©t √©vet kaphat az, ‚Äěaki inform√°ci√≥s rendszerben l√©vŇĎ adatot jogosulatlanul (...) megv√°ltoztat, t√∂r√∂l vagy hozz√°f√©rhetetlenn√© tesz‚ÄĚ.

Hogy mi√©rt nem volt el√©g V. B.-nek mondjuk Facebookon meg√ľzenni szerelm√©t Eszternek, azt nem mondja senki.