Abramovics falfeh√©r modell feles√©g√©t egy interj√ļ kedv√©√©rt r√°√ľltett√©k egy olyan sz√©kre, ami igaz√°b√≥l nem is sz√©k, hanem egy f√©lmeztelen fekete baba. Mindezt a Martin Luther King-eml√©knapon. Amerika nem √∂r√ľlt.

A Buro 24/7 oldal√°n jelent meg egy interj√ļ Dasha Zhukov√°val, amihez illusztr√°ci√≥nak jelent meg a k√∂vetkezŇĎ k√©p:

Hm. √Čn elvileg tanultam k√©pelemz√©st az egyetemen, de hi√°ba izzadok √≠gy reggel, √©n sem tudok m√°st √©rteni az √ľzeneten, mint az eg√©szet kirobbant√≥ FashionBombDaily, azaz hogy ez arr√≥l sz√≥l, hogy a feh√©rek felsŇĎbbrendŇĪek. Ami az√©rt k√ľl√∂n√∂sen kellemetlen, mert az interj√ļ az illusztr√°ci√≥val egy√ľtt Martin Luther King-napon j√∂tt ki, amikor az eg√©sz Egyes√ľlt √Āllamok a polg√°rjogi harcosra eml√©kszik. Aki biztos nehezen toler√°lta volna ezt az eg√©szet.

A hajcihŇĎ ut√°n a Buron√°l azonnak croppolt√°k a fot√≥t, √ļgyhogy a sz√©k alj√°t nem is l√°tni, a szerkesztŇĎ t√∂r√∂lte a k√©pet az Instagramr√≥l is. De az interj√ļ egy√©bk√©nt m√©g mindig ott figyel.

Advertisement

A FBD egy√©bk√©nt megjegyzi, hogy a sz√©k nem √ļj tal√°lm√°ny, hanem egy hatvanas √©vekbŇĎl sz√°rmaz√≥ S&M-fotel.

Zhukova Moszkv√°ban sz√ľletett, de 10 √©ves kor√°ban a csal√°dja elk√∂lt√∂z√∂tt Kaliforni√°ba. Abramovics elŇĎtt Marat Safin volt a pasija.