Ne már, gyerekek, tényleg ne :(

Nem fogod elhinni, mit szaval el Janklovics Péter és Scherer Péter. De, igen, tényleg, megcsinálták Azzal a számmal is.

Advertisement

Egyszer már (régesréginek tűnik, pedig még két hónapja sincs) kikeltem itt a magyar popslágerek megversmindenkinekesítése ellen: volt ugyan, amelyik vicces volt közülük, volt, ami nézhetetlenül kellemetlen, de egy kicsit mindegyik ugyanolyan. Igaz, legutóbb a Ki a fasza gyerek? második részén még el is mosolyodtam egy kicsit, de most már tényleg őrület van.

Advertisement

Nem elég, hogy nemrég Gálvölgyi János elszavalta a Bulibárót, most Janklovics és Scherer még biztosabbra mentek, és 2015 legnagyobb, csapból is folyó slágerét mondják el ketten a NuHeadz TV-nek, az Apu vedd meget a Wellhellótól.

Advertisement

Az örök kérdés – “szükséges ez?” – most is adja magát, és az én válaszom erre egy egyértelmű nem. Pláne, hogy ebben még feltűnnek az alkotók, Fluor és Diaz is, pont ott, ahol az eredeti számban Bozai József mondja azt, hogy “elnöki ügy”, és ettől már tényleg erőltetett az egész. Viszont biztos megnézik ezt is minimum félmillióan, és jól mondja a kommentelő, nagy az internet, ez is elfér rajta. Én mindenesetre elindítom az “Egymillióan azért, hogy Trokán Péter szavalja el a Fals Kairó című számát” Facebook-csoportot!

Share This Story

Get our newsletter