This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​"Ne fogd apámra a fegyvert!"

Illustration for article titled ​Ne fogd apámra a fegyvert!

Jelentkezett egy szemtanu az építőmunkásokra rálövő fickó ügyében, és drámai leírást adott az eseményekről. Fegyveres prolik vs melósok, ha igaz, jobb egy filmnél.

Júliusba kezdődött a felújítás. Három lakó úgy gondolta hogy ők nem engedik a kivitelezőnek a felújítást. A három lakónak nagy méretű adóssága van a társasház felé! A kivitelező székely, ami a három Úrnak megint csak nem tetszik.

Advertisement

Így kezdődik az az olvasói levél, amit a XVII. kerületi lövöldözés egyik állítólagos szemtanúja írt az ittlakunk.hu-nak. (Minden lap megírta, hogy két, a házuk felújítása miatt ideges lakó összeverekedett a munkásokkal, majd az egyik lakó gázpisztollyal megsebesített egy férfit.) A levélíró szerint a november 16-ai események előtt egy héttel az agresszív lakó egyszer már fegyvert fogott egy munkásra. A lövöldözés pedig azzal kezdődött, hogy a fegyveres házbéli szövetségese beszólt a kivitelezőnek, miszerint Mért nem takarodsz haza, aztán a két lakó trágár szavak kíséretében vegzálta a kivitelezőt, akinek az apja erre kiütötte az egyikük kezében tartott telefont. Ezen a ponton került elő a gázpisztoly és vett Guy Ritchie-s fordulatokat a sztori:

a másik Úr fegyvert rántott felhúzta és ráfogta a kivitelező apjára. A kivitelező átlépte a kerítést, hogy valamit felvegyen, hogy ki tudja ütni a kezéből a fegyvert. Eközben az apa eltolta a fegyveres kezét, hogy ne fogja rá a fegyvert, erre a válaszul a fegyvertussal fülére mért egy ütést a fegyveres. A kivitelező a kertből kilépve: " Ne fogd apámra a fegyvert" és elindult az Úr felé, aki elfordult és a kivitelezőre fogta a fegyvert. Akkor 2 ütést mért a fegyvert tartó kezére, majd hátralépett, a fegyveres pedig a fejét célozva rálőtt. A kivitelező talán annak köszönheti, hogy nem lett komoly baja, hogy elhajolt a lövés elől. A fegyveres megijedhetett és átfutott az út túloldalára. Az fegyveresnek zúzódott a karja, de nem szenvedett el törést!

Advertisement

Ha így történt, ha nem, mindenképpen jól hangzik.

Share This Story

Get our newsletter