This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Navracsics Tibor kimondta, hogy baloldali a Fidesz

Illustration for article titled Navracsics Tibor kimondta, hogy baloldali a Fidesz

Persze nem így mondta, de ezt mindenki láthatta jönni. Hogy a Fidesz nem polgári párt többé, mindenki tudhaja mondjuk a magánnyugdíjpénztárak államosítása óta. A rezsicsökkentés elindítása után már nem maradt sok kérdés. Csak azt nem tudtuk pontosan, hogy ki ismeri majd be és mikor. A legtöbben Németh Szilárdra, Kósa Lajosra, vagy magára Orbán Viktorra tippelhettek, vagy valaki másra a Fidesz plebejus vonalából. Erre jön Navracsics Tibor, egy vasárnap reggeli rádióinterjúban és szemrebbenés nélkül ezeket mondja a rezsicsökkentés kapcsán:

Azt látja, hogy a rezsicsökkentést a baloldal "sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja". Ösztönei, hagyományai és kötődései alapján valószínűleg kiköpné, ugyanakkor azt is tudja, ha valóban a baloldali érzelmű szavazókat akarná képviselni, akkor le kellene nyelnie - mondta Navracsics Tibor.

Advertisement

Igen, a konzervatív idol, a fontolva haladó Navracsics. Nem kertel, hanem bevallja, hogy ők bizony már a baloldali szavazókra mennek. Volt ilyen is:

[Az idézet az MTI közleményéből van, a kiemelés az enyém. A kép Youtuberól, a Fónagyos videót pedig a 444 készítette]

Share This Story

Get our newsletter