This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Napóleon 3,8 centis pénisszel nyomta le Európát

Illustration for article titled Napóleon 3,8 centis pénisszel nyomta le Európát

A kis bottal a fél világot meghódító kicsi ember hímvesszejét a boncoláskor távolították el, ma egy amerikai urológus fia őrzi. Egy angol tévéműsor kinyomozta a világ leghíresebb mikropéniszének történetét.

Advertisement

A Channel 4 híres emberek földi maradványait kutató sorozata, a Dead Famous DNA eredt a császári vessző nyomába. Az alig másfél hüvelyk hosszú szerv egy New Jersey-i férfi, Evan Lattimer tulajdona, aki híres urológus édesapjától örökölte. Idősb Lattimer 3000 dollárért jutott a péniszhez egy párizsi árverésen.

„Nagyon kicsi, de arról híres, hogy kicsi” – mondta Lattimer a műsornak. „Szerkezetileg tökéletes, az egyetem megröntgenezte és egyéb vizsgálatokat is végeztek rajta.”

Advertisement

A híres hímvesszőt az atlanti-óceáni Szent Ilona szigetére száműzött császár holttestéről orvosa, Francesco Autommarchi vágta le, 17 tanú előtt. A pénisz a császárra az utolsó kenetet feladó pap, Abbé Anges Paul Vignali tulajdonába került. Vignali egyik leszármazottjától A.S.W. Rosenbach amerikai antikvárius vásárolta meg 1924-ben, három évvel később a New York-i francia művészetek múzeumában is kiállították.

Jelenlegi tulajdonosa mindössze tíz embernek mutatta eddig meg, és soha nem készült róla kép vagy videó (e poszt illusztrációja sem Napóleon pénisze, hanem egy különösen fallikus tengerirózsa).

Advertisement

„Sok péniszt láttam már, csivaváétól ámbráscetéig. Ez annyira összeaszott” – mondta Mark Evans, a Dead Famous DNA műsorvezetője. „Soha nem gondoltam volna, hogy pont New Jersey-ben fogunk rábukkanni. Fura, hogy ez az aszott kis pénisz többet látott a világból, mint Napóleon valaha.”

Lazán ide kapcsolódó személyes szál, hogy a múltkor a gőzfürdőben egy beszélgetőtársamról kiderült, hogy járt már Napóleon sírjánál Szent Ilonán! Elég egzotikus kaland, lévén nem véletlenül a mindentől borzasztó messzire fekvő szigetecskére deportálták a parázó angolok a francia császárt. Napóleon péniszéről nem esett szó.

Advertisement

Forrás: The Independent

Share This Story

Get our newsletter